Vasalás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Vasalás specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vasalás specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb vasalás specialistákat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 vasalás specialista közül válogathatsz. Korrekt vasalás szolgáltatás árak: 1600 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb vasalás specialistat Szekszárdon Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szekszárd környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 vasalás specialista most online

Zsuzsa

Zsuzsa

A környeken vagyok.

Nóra

Nóra

erdekel.

Henriett

Henriett

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vasalás szolgáltatás Szekszárdon?

1300 - 2400 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vasalás specialistat!

 • Vasalás szolgáltatás

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nem rossz

Edina
2 éve

 • Vasalás szolgáltatás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

A szőnyeg szép tiszta lett, de először valamiért nem száradt meg az egyik vége, és poshadt szaga lett... ezután a hölgy mondta, hogy visszaküldi átöblíteni és szárítani... újabb egy hét múlva visszamentem érte, sajnos már csak itthon bontottam ki a szőnyeget, de most is büdös volt... Nincs időm visszamenni, most itt szellőzik a szobában... Csalódott vagyok...

Márti
2 éve
Papp Z.
Papp Z. 7100 Szekszárd Online

 • Vasalás szolgáltatás

  2600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Komolytalan

Tamás
2 éve
diana d.
diana d. 7100 Szekszárd Online

 • Vasalás szolgáltatás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Perfect.

Réka
2 éve

 • Vasalás szolgáltatás

  2700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, precíz, szép munka, ami után csak a tisztaság és friss illat marad! György csapata minden problémára tudja a megoldást, legyen az nagy belmagasság, nehezen hozzáférhető hely, antik stílúsú ablakkeret. Külön köszönet az allergiások nevében a kíméletes tisztítószerek alkalmazásáért!

Timea
2 éve
Mezei K.
Mezei K. 7100 Szekszárd Online

 • Vasalás szolgáltatás

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Sziasztok! Nem szoktam írni commentet, most mégis kivételt teszek. Szombat éjjel, vagyis vasárnap hajnali 3:30 kor szerettunk volna hazajutni párommal a Duna korzóról. Elöször a másik társaságot hívtuk, híába, fel sem vették a telefont. Majd tárcsáztam a 26/311-111 es számot. Első csenges utan felvettek. Mondtam h szeretnek egy taxit a Duna korzótól Pismányba. A férfi hang udvariasan közölte, hogy a zord időjárás miatt 30 percen belül tud autót küldeni ( szakadt a hó, már órák óta), és az sem biztos h fel tud vinni, de mindent megtesz. 25 percen belül jött a hívás h az autó megérkezett. A cseresznyés út tetejére mentünk, az út valóban botrányos volt, de a sofőr megbírkózott a csúszós úttal! Ez útón is szeretném megköszni a galaxyis kolega beleadását, segítőkészségét.

Rózsa
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat vasalás szolgáltatásre?

Rendelj vasalás szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Vasalás szolgáltatás Szekszárd egész területén