Hulladék konténer bérlés szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 szállító közül! Korrekt hulladék konténer bérlés árak — 2600-5000 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 szállító most online

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hulladék konténer bérlés Szekszárdon?

2600 - 5000 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Zsolt vagyok és expressz fuvart vállalok! Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: autógumik és felnik szállítása, hűtőszekrény-mosógép szállítás, költöztetés tárolás. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix autószállítás 180 huf/km autószállítás ára – egy autó esetén 150 ft/km –től, két autó esetén 200 ft/km-től.. Keressen bizalommal!

 • Hulladék konténer bérlés

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletesen meg voltam elégedve.

Ferenc vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Nagy tapasztalatom van szállítással. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Hulladék konténer bérlés

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom! Most már négy éve szállít a vállalkozásunk számára alkatrészeket a szerződött partnereinktől. Egyik ismerősöm ajánlotta Ferenct és nagyon örülök, hogy végül találkoztunk. Munkája precíz és pontos.

Üdv! Az én nevem Zsolt és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Hulladék konténer bérlés

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerűek és gyorsak.

Vjász
2 éve

Hello, Miklós vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. hűtendő áruk fuvarozása kisáruszállítással, kanapé, beton szállítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Hétfőtől-vasárnapig! Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: lakás lomtalanítás 15000 ft/alkalom sittszállítás 15000 ft-tól zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Hulladék konténer bérlés

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Meg voltam elégedve.

Üdvözlet! Zoltán vagyok. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 5 tonnás teherautóval sofőrrel - 6000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 110 ft/km.

 • Hulladék konténer bérlés

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm! Gyors, profi csapat.

Sziasztok! A nevem Péter. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: bútorszállítás Magyarországon, bútorok szét- és összeszerelése, olcsó szállítás. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Az alapdíj: lakás lomtalanítás 12000 ft/alkalom sittszállítás 18 000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 3 m3 - 35000 ft. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Hulladék konténer bérlés

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Meg voltam elégedve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító hulladék konténer bérlés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hulladék konténer bérlés: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a hulladék konténer bérlés átlagos ára 2600 - 5000 Ft. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Szekszárdon a hulladék konténer bérlés szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szállítót Szekszárdon?

Most 5 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HULLADÉK KONTÉNER BÉRLÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk szállítót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható szállítót megbíznod akkor, ha erre van szükséged: hulladék konténer bérlés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szállító?

A jó szállító pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor szállítót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas