Kis költöztetés szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 teherszállító közül! Korrekt kis költöztetés árak: 2600-5000 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 teherszállító most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kis költöztetés Szekszárdon?

2600 - 5000 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdvözlöm! Barnabás vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: hagyaték kipakolása, magánszemélyeknek, mobilház szállítás kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez autószállítás 150 huf/km gépszállítás – egyedi árképzés alapján. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Kis költöztetés

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Rendben, időbe és sértetlenül leszállítja a dolgokat. Amibe megegyezünk azt betartja, ha bármi közbejön szól. Folyamatos a kommunikáció.

Szia, Béla vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: iroda költöztetés, magánszemélyeknek, raktár költöztetés. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: autószállítás – 150 ft/km-től szállítás – 280huf/kilométerről egyedi ajánlat alapján.

 • Kis költöztetés

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, jó csapat. Nagyon elégedett vagyok.

Üdvözlet! Ferenc vagyok. Budapesti vagyok. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: zongora pianínó páncélszekrény szállítás, teljes körű be- és kicsomagolás, konténerház szállítás. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Kis költöztetés

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Tökéletes volt.

Üdv! Adrián vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: zongora pianínó páncélszekrény szállítás, vagonozás, kerékpár szállítás. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Az árak a következőek: 5 tonnás autó 1 rakodóval 8500 ft/óra költöztetés 7000 ft/óra, tehertaxi szolgáltatásunk 7000ft/óra díjon történik! olyan személyeknek ajánljuk ahol a család,barátok segítenek a pakolásban. amikor a költöztetésnél mi rakodunk, olyankor egyedi árakat adunk a megrendelőnek! 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Kis költöztetés

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük, hogy bútorainkat nem csak sérülés mentesen szállították át új otthonunkba, de készségesen segítettek is azokat végleges helyükre tenni.

Üdv! Az én nevem Viktor és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapesti vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 11000.-ft/óra költöztetés - 6000 ft/órától 135 ft/km. Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Kis költöztetés

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Elégedett voltam.

Hello, Tamás vagyok és a fuvarozás a szakmám. Cégem székhelye itt van: Budapest. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. gépjárműipar, ágy, szállítás sérült műszaki cikkek ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Szolgáltatásaink: bárány, fóliazsákos halszállítás, hízótáp Áruházból házhoz ( stb.) Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: lakás lomtalanítás 14000 ft/alkalom sittszállítás 14000 ft/egység - 10m³töl nincs fuvardíj növényi zöldhulladékok elszállítás díja – 2500 ft/köbméter Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Kis költöztetés

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett voltam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító kis költöztetés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kis költöztetés: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a kis költöztetés átlagára 2600 - 5000 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Szekszárdon a kis költöztetés szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KIS KÖLTÖZTETÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő munkával bízható meg bátran: kis költöztetés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy teherszállító?

A jó teherszállító pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: teherszállító?

Ha a legjobb teherszállító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kis költöztetés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas