Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 teherszállító közül! Korrekt küldemény előkészítése nemzetközi szállításra árak — 2500-4700 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 teherszállító most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

József

József

Szállítás 0-24

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra Szekszárdon?

2500 - 4700 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Tamás vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: autóvontatás, félretankolás esetén segítség nyújtása, helyszíni defektjavítás. Igény esetén csomagolással. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része .

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Daruzási munkákat, konténerek pakolását végezték nálunk Tamásék. Abszolút rugalmas, segítőkész és hozzáértő partnereink

Szia, István vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapesti vagyok. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Vállalom: express fuvarozás express fuvar, délutáni és éjszakai költöztetés, háztól házig szállítás. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 135 ft/km A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt árakon, korrekt munkát végeztek! Profi csapat! Pontosak és gyorsak! Minden bútor és doboz épségben megérkezett. Köszönjük!

Hello, Elek vagyok és a fuvarozás a szakmám. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: furgonmentés, quadszállítás, országosan darus autómentés Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 3,5 tonnás autó 6000 ft/óra tehertaxi - 10000 ft/h csak az autó nem rakodó sofőrrel – fix 5000.-, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  7200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm szépen. Elégedett vagyok, minden korrekt módon történt.

Zoltán vagyok és expressz fuvart vállalok! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra + kiállási díj. Várom megkeresésed!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

30 éve ismerjük egymást. Az autóit szoktam javítani, mindig pontosan fizet, nem marad adós sohasem. Zoltán nem csak munkakapcsolat fűz össze minket hanem barátság is. Nagyon korrekt, megbízható ember mind a munkában mind a magánéletben, minden téren. Lehet rá számítani, adni a szavára.

Sziasztok! 😊🙂 Tibor vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: autószállítás -150 ft/km-től várakozási díj (30 perc) - 5000 ft. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan elégedettet vagyunk. Kedvesek gyorsak precízek. Budapestről vidékre költöztettek. Kitűnő csapat! Mindenkinek ajánlani tudom őket.

Jó napot! Az én nevem Ernő és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, autószállító utánfutó 3,5 t, autómentés-trélerezés, helyszíni defektjavítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. lomtalanítás - 2500 ft/m3 építési törmelék –10000 ft/m3 konténer – 58000 ft 6 köbméter Várom a megbízást!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  7200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Rendben volt minden.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító küldemény előkészítése nemzetközi szállításra közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra átlagos ára 2500 - 4700 Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Szekszárdon?

Jelenleg 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLDEMÉNY ELŐKÉSZÍTÉSE NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁSRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy teherszállító?

Egy teherszállító ezzel a munkával bízható meg: küldemény előkészítése nemzetközi szállításra vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy megbízható teherszállító a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: teherszállító?

Ha egy megbízható teherszállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A küldemény előkészítése nemzetközi szállításra és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas