Munkagép szállítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Autómentőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autómentő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 autómentő közül! Korrekt munkagép szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 autómentő most online

György

György

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

Szállítás 0-24

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a munkagép szállítás Szekszárdon?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb autómentők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autómentőt!

Hello, én József vagyok és fuvarozással foglalkozom. A lakhelyem Budapest. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. teherautóm mindig kiváló állapotban van. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra 12000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) raklapos áruszállítás, max. 120 kg/raklap-ig – 6000 ft/raklap + kiállási díj.

 • Munkagép szállítás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan megbízhatónak, korrektnek tartom. Szoktam Józsefnak munkákat adni. Amit mondok, ahogy mondom, megteszi, jól végzi a munkáját, tökéletesen csinálja meg a feladatokat.

Hello, én Miklós vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Fuvarozás 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 135 ft/km Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Munkagép szállítás

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két kisgyerekkel költöztünk egy családi házba. A költöztetők kedvesek voltak, segítettek a csomagolásban, és miután a bútorokat a helyükre tették, minden dobozt abba a szobába vittek, ahova való volt. Hosszas keresgélés után választottam Önöket. Csak ajánlani tudom Őket!

Zoltán vagyok és expressz fuvart vállalok! Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: bútor-szekrényszállítás, költöztetés, gyógyszer szállítás. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 5 tonnás autó sofőrrel – 6500.-ft/óra fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Munkagép szállítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Meg voltam elégedve nagyon.

Üdv! István vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: hulladéklerakási igazolás, konténeres sittszállítás, hivatalos lerakóba. Cégem székhelye itt van: Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Vállalom: lakás ingatlan költöztetés, kis költöztetés, ablak szállítás. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) 10000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 rakodó) 130 ft/km + rakodó 3000 ft/óra Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Munkagép szállítás

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Elégedettek István munkájával.

Zoltán vagyok és expressz fuvart vállalok! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra + kiállási díj. Várom megkeresésed!

 • Munkagép szállítás

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

30 éve ismerjük egymást. Az autóit szoktam javítani, mindig pontosan fizet, nem marad adós sohasem. Zoltán nem csak munkakapcsolat fűz össze minket hanem barátság is. Nagyon korrekt, megbízható ember mind a munkában mind a magánéletben, minden téren. Lehet rá számítani, adni a szavára.

A nevem Tamás. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Az árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000 ft/óra bútorszállítás - 6000 ft/alkalom raklapos áruszállítás, max. 100 kg/raklap-ig – 6000 ft/raklap. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Munkagép szállítás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak voltak, nem húzták az időt, és az előre megbeszélt árat fizettem a költözés végén. Pedig több rossz tapasztalat után félve választottam költöztető céget legutóbbi költözésem során.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autómentő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autómentő munkagép szállítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Munkagép szállítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a munkagép szállítás átlagos díja 2800 - 5300 Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autómentők - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok autómentőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MUNKAGÉP SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk autómentőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autómentőt keresned ha erre van szükséged: munkagép szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy autómentő?

Egy megbízható autómentő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: munkagép szállítás?

A munkagép szállítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autómentőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas