Raklapos szállítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 teherszállító közül! Korrekt raklapos szállítás árak: 2300-4400 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 teherszállító most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a raklapos szállítás Szekszárdon?

2300 - 4400 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Jó napot! Az én nevem Ferenc és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: express fuvarozás express fuvar, csomagolóanyag kiszállítás, túlméretes szállítás. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Az év bármelyik napján kereshetsz. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 7,5 tonnás autó sofőrrel 9000 ft/óra költöztetés - 5000 ft/órától a nehéz tárgyak szállítására egyedi árakat határozunk meg - megbeszélés alapján. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Raklapos szállítás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható partner. Meg vagyok elégedve munkájával.

Hello, Róbert vagyok és a fuvarozás a szakmám. A lakhelyem Budapest. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: lomtalanítás 10000 ft/kiállás sittszállítás 16000 ft-tól növényi zöldhulladék elszállítás díja – 3000 ft/köbméter Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Raklapos szállítás

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Róbert autóalkatrészeket vásárol nálunk.Évek óta üzleti kapcsolatban vagyunk. Mindig korrekt, amit megbeszélünk, úgy van, pontosan fizet, megbízható ügyfél.

Hello, József vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapesti vagyok. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 5 tonnás autó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól 4 db gumi, felnivel - 12000 f, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet.

 • Raklapos szállítás

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Jó áron dolgoznak és náluk tényleg az "ügyfélért mindent" elv érvényesül. Profik, gyorsak, pontosak es mindenre van megoldásuk.

Üdv! Az én nevem Árpád és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! A telephelyem Budapest. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Árak: lomtalanítás - 3000 ft/m3 zsákos sittszállítás – 4000 ft/zsák konténer – 3 m3 - 38000 ft-tól Nincs kiállási díj. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Raklapos szállítás

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben ment. Köszönöm a felkészült, gyors segítséget.

Üdv! László vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: költöztetés Salgótarjánban vidéken, belföldi irodaköltöztetés, gumi szállítás. Budapesti vagyok. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 9500.-ft/óra fuvarozás költöztetés - 10000 ft/óra 4 db gumi, felnivel - 12000 f. Keressen bizalommal!

 • Raklapos szállítás

  6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Egy Budapest költöztetést simán lezavartunk kevesebb, mint 4 óra alatt, Maximális profizmus. Percre pontosan érkeztek, gördülékenyen pakoltak és végig nagyon udvariasak voltak. Csak ajánlani tudom őket :)

Zoltán vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 5 tonnás teherautó sofőrrel – 6000.-ft/óra költöztetés országosan – - 8000 ft/óra teherszállítás - 5500 ft/óra , további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet.

 • Raklapos szállítás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom, a legközelebbi cipekedésnél is tőlük kérek majd ajánlatot. Gyorsak és vidámak. Vasárnap este írtam, hétfőn már vitték is volna. Jól kommunikáló, megbízható csapat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító raklapos szállítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raklapos szállítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a raklapos szállítás átlagos díja 2300 - 4400 Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Szekszárdon?

Most 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RAKLAPOS SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned amennyiben a következőre van szükséged: raklapos szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a teherszállító?

A jó teherszállító részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha teherszállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas