Személyautó szállítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Autómentőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autómentő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 autómentő közül! Korrekt személyautó szállítás árak: 2400-4500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 autómentő most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Szabolcs

Szabolcs

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a személyautó szállítás Szekszárdon?

2400 - 4500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb autómentők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autómentőt!

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem István. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: teherautó 2 rakodóval 6500 ft/h 10000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 rakodó) 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Személyautó szállítás

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Rendszeresen fuvaroz nekem. és igen, nagyon elégedett vagyok István munkájával.

Sziasztok! 😊🙂 Zoltán vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: veszélyes áru fuvarozása kisáruszállítással, tehertaxi szolgálat, ablak szállítás Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra 7500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. Keressen bizalommal!

 • Személyautó szállítás

  8000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Azt hittem, hogy egy teljes napig tart a költözés és a bútorok tologatása. Nagyon elégedett vagyok Zoltán és csapata munkájával. Kellemes meglepetés volt, hogy fél nap leforgása alatt minden bútorunk átkerült új helyére!

Üdv! Adrián vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: zongora pianínó páncélszekrény szállítás, vagonozás, kerékpár szállítás. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Az árak a következőek: 5 tonnás autó 1 rakodóval 8500 ft/óra költöztetés 7000 ft/óra, tehertaxi szolgáltatásunk 7000ft/óra díjon történik! olyan személyeknek ajánljuk ahol a család,barátok segítenek a pakolásban. amikor a költöztetésnél mi rakodunk, olyankor egyedi árakat adunk a megrendelőnek! 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Személyautó szállítás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük, hogy bútorainkat nem csak sérülés mentesen szállították át új otthonunkba, de készségesen segítettek is azokat végleges helyükre tenni.

Szia, Sándor vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Áraink: autószállítás 180 huf/km autószállítás ára – egy autó esetén 150 ft/km –től, két autó esetén 200 ft/km-től. Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Hivatásunk a költöztetés!

 • Személyautó szállítás

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden tökéletes volt.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Balázs vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 10000.-ft/óra tehertaxi 9000 ft/h felni (4db) - 10000 ft Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Személyautó szállítás

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon meg voltam elégedve. Gyorsak, pontosak.

Sziasztok! 😊🙂 András vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Fuvarozás 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra költöztetés díja – 7500.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik) 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra

 • Személyautó szállítás

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm szépen. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autómentő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autómentő személyautó szállítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Személyautó szállítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a személyautó szállítás átlagos ára 2400 - 4500 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Szekszárdon a személyautó szállítás szolgáltatáshoz már 13 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok autómentőt Szekszárdon?

Most 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZEMÉLYAUTÓ SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek autómentőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autómentőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: személyautó szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy autómentő?

A jó autómentő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha autómentőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas