Veszélyes anyagok szállítása: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 4 szállító közül! Korrekt veszélyes anyagok szállítása árak — 1800-3300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 szállító most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

Szállítás 0-24

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a veszélyes anyagok szállítása Szekszárdon?

1800 - 3300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb ablakszerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Hello, én István vagyok és fuvarozással foglalkozom. Cégem székhelye itt van: Budapest. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: veszélyes áruk, szállítmányozás, fagyasztott áru szállítás. Igény esetén csomagolással. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Az év bármelyik napján kereshetsz. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Általában 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7000.-ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) teherszállítás 125 huf/km-től árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Veszélyes anyagok szállítása

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mind a daruzással, mind a fuvarozással maximálisan elégedettek vagyunk Istvánék munkájával

Dávid
2 éve

József vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 5 tonnás autó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól 4 db gumi, felnivel - 12000 f. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Veszélyes anyagok szállítása

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ők a legjobbak akiket ismerek. A legjobb, legbecsületesebb fuvaros.

Jó napot! Az én nevem László és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. A telephelyem Budapest. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Az árak a következőek: km díj – 150 ft az árak a gépjármű problémájának függvényében kerül kiszámításra.. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Veszélyes anyagok szállítása

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom őket. Elfogadható ár, gyorsaság, segítőkészség. Kreatív pakolásban sem utolsók :) Percre pontosan érkeztek, tökéletes munkát végeztek.

Üdvözlet! Sándor vagyok. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Veszélyes anyagok szállítása

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Minden rendben ment.

Szia, Péter vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapesti vagyok. speciális kisáru közúti szállítása, lakossági - céges tehertaxi szolgáltatás, mobilház szállítás is vállalok. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. km díj 180 ft alapdíj – 8000 ft Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Veszélyes anyagok szállítása

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm szépen. Minden a megbeszéltek szerint történt.

A nevem András. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Áraink: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 7000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) költöztetés díja – 8000.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik) 1 munkatárs (sofőr) - 5500 ft/óra Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Veszélyes anyagok szállítása

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett voltam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító veszélyes anyagok szállítása közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Veszélyes anyagok szállítása: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a veszélyes anyagok szállítása átlagos ára 1800 - 3300 Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ablakszerelők - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szállítót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 4 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VESZÉLYES ANYAGOK SZÁLLÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk szállítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szállítót hívnod amennyiben a következőre van szükséged: veszélyes anyagok szállítása.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi szállító segítségét?

Egy megbízható szállító a veszélyes anyagok szállítása mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: veszélyes anyagok szállítása?

A veszélyes anyagok szállítása és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy szállítót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas