Vidéki költöztetés: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 teherszállító közül! Korrekt vidéki költöztetés árak: 1700-3200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 teherszállító most online

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vidéki költöztetés Szekszárdon?

1700 - 3200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdv! István vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: hulladéklerakási igazolás, konténeres sittszállítás, hivatalos lerakóba. Cégem székhelye itt van: Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Vállalom: lakás ingatlan költöztetés, kis költöztetés, ablak szállítás. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) 10000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 rakodó) 130 ft/km + rakodó 3000 ft/óra Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Vidéki költöztetés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Elégedettek István munkájával.

Ferenc vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Nagy tapasztalatom van szállítással. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Vidéki költöztetés

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom! Most már négy éve szállít a vállalkozásunk számára alkatrészeket a szerződött partnereinktől. Egyik ismerősöm ajánlotta Ferenct és nagyon örülök, hogy végül találkoztunk. Munkája precíz és pontos.

Hello, én József vagyok és fuvarozással foglalkozom. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 5 tonnás teherautóval 1 rakodóval - 8000 ft/óra költöztetés országosan - 7500 ft/óra 1 munkatárs (sofőr) - 5500 ft/óra. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Vidéki költöztetés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon köszönjük, hogy stressz mentesen zajlott az egész folyamat, semmi sem sérült csak a helyére került. Tökéletes választás volt. Udvariasak, pontosak, segítőkészek, gyorsan és 2 óra alatt mindent átköltöztettünk új házunkba. Csak ajánlani tudom!

Sziasztok! A nevem Gyula. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval 9000.-ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) további rakodók – 2500.-ft/óra. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Vidéki költöztetés

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen korrekt, megbízható, maximálisan elégedett vagyok a munkájával. Évek óta fuvarozik nekünk, belföldön végez el szállításokat a megbízásunkból Gyula.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Mihály. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. lomtalanítás – 2500.-ft/m3 zsákos sittszállítás – 10000 ft/m3 konténer – 8 m3 - 70000 ft-tól + kiállási díj. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Vidéki költöztetés

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm szépen. Minden a megbeszéltek szerint ment.

Üdv! Az én nevem István és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Áraink: 3,5 tonnás teherautó – 5500.-ft/óra fuvarozás költöztetés – 8500 ft/óra raklapos áruszállítás , max. 100 kg/raklap-ig – 5000 ft/raklap Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség.

 • Vidéki költöztetés

  6500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Időben érkezett, mindenről időben tájékoztatott. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Teljesen elégedett vagyok, másnak is ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító vidéki költöztetés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vidéki költöztetés: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a vidéki költöztetés átlagos díja 1700 - 3200 Ft. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Szekszárdon a vidéki költöztetés szolgáltatáshoz már 13 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Szekszárdon?

Jelenleg 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VIDÉKI KÖLTÖZTETÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító ezzel a feladattal bízható meg: vidéki költöztetés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi teherszállító segítségét?

Egy megbízható teherszállító a vidéki költöztetés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha teherszállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas