Zongora költöztetés: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 teherszállító közül! Korrekt zongora költöztetés árak: 2100-3900 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 teherszállító most online

Róbert

Róbert

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

Szállítás 0-24

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a zongora költöztetés Szekszárdon?

2100 - 3900 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

A nevem Tamás. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Az árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000 ft/óra bútorszállítás - 6000 ft/alkalom raklapos áruszállítás, max. 100 kg/raklap-ig – 6000 ft/raklap. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Zongora költöztetés

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak voltak, nem húzták az időt, és az előre megbeszélt árat fizettem a költözés végén. Pedig több rossz tapasztalat után félve választottam költöztető céget legutóbbi költözésem során.

Jó napot! Az én nevem Zoltán és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Hétfőtől-vasárnapig! Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet.

 • Zongora költöztetés

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó volt a hozzáállásuk. Meg voltam elégedve.

Hello, én József vagyok és fuvarozással foglalkozom. A lakhelyem Budapest. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. teherautóm mindig kiváló állapotban van. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra 12000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) raklapos áruszállítás, max. 120 kg/raklap-ig – 6000 ft/raklap + kiállási díj.

 • Zongora költöztetés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan megbízhatónak, korrektnek tartom. Szoktam Józsefnak munkákat adni. Amit mondok, ahogy mondom, megteszi, jól végzi a munkáját, tökéletesen csinálja meg a feladatokat.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Balázs vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 10000.-ft/óra tehertaxi 9000 ft/h felni (4db) - 10000 ft Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Zongora költöztetés

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon meg voltam elégedve. Gyorsak, pontosak.

Jó napot! Az én nevem László és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapesti vagyok. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Zongora költöztetés

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Maximálisan elégedett vagyok.

Zoltán vagyok és expressz fuvart vállalok! Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: bútor-szekrényszállítás, költöztetés, gyógyszer szállítás. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 5 tonnás autó sofőrrel – 6500.-ft/óra fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Zongora költöztetés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Meg voltam elégedve nagyon.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító zongora költöztetés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zongora költöztetés: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a zongora költöztetés átlagos díja 2100 - 3900 Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Szekszárdon?

Most 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZONGORA KÖLTÖZTETÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható teherszállítót keresned ha szükséged van erre: zongora költöztetés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi teherszállító segítségét?

Egy jó teherszállító a zongora költöztetés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: zongora költöztetés?

A zongora költöztetés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy teherszállítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas