Fényképes párna szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Ajándékkészítőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ajándékkészítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 ajándékkészítő közül! Korrekt fényképes párna árak: 2600-4800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 ajándékkészítő most online

Éva T.

Éva T.

Kedvezményt adok

Anikó R.

Anikó R.

Tapasztalt vagyok

István H.

István H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a fényképes párna Szekszárdon?

2600 - 4800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kőművesek Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajándékkészítőt!

 • Fényképes párna

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Az eredetileg megbeszelthez kepest 2.5x -es arat akartak kerni.

Petriko
2 éve

 • Fényképes párna

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A problémakezelésük példaértékű lehet sok más cég számára! Köszönöm szépen a terméket és az ügyfélbarát hozzáállást! Jó szívvel ajánlom!

Aladár
2 éve

 • Fényképes párna

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Csak a pénzre mennek, lehúzás az egész. Emberek ne dőljetek be a vezetőségnek, ígérnek fűt fát, de nincs meg hozzá az ismeretségük, csak másodkategóriás ügynökségekhez ahova minden jött mentet felvesznek. Remélem örülnek a 160ezer forintomnak. Csak a stáb miatt érte meg az egész portfólió fotózás, nekik 5 csillagot adnék ha tudnék, a sminkes lány elképesztően ügyes, stylist Éva nagyon édes, és Robi a fotós is nagyon profi képeket csinál. De innen nincsen hova tovább. Ígérik azt, hogy kijuttatnak külföldre fashion modellnek hazugság az egész, nincs összeköttetésük hozzá, amint odaadod nekik a pénzt hallani nem fogsz többet a stúdiótól. A férfi hazudik össze vissza, az Andival meg jól kicseszett az Isten mert amellett, hogy egy újgazdag tajparaszt a külseje ezt is tükrözi, ha én ilyen ronda lennék legalább kedvességgel kompenzálnám.

Kitti
2 éve

 • Fényképes párna

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Sehr angenehmes und professionelles Shooting. Super schnell die Fotos erhalten. Klare Empfehlung!

Bence
2 éve

 • Fényképes párna

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nagyszerű fogadtatásban részesültem, szakszerű tanácsot kaptam. Természetesen vásárlás nélkül nem jöttem el. Köszönöm szépen, még fogok vissza menni! :)

György
2 éve

 • Fényképes párna

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nekem is nagyon tetszett a stúdió, sok sikert kívánok a munkához!

Elemér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajándékkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajándékkészítő fényképes párna közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés lábazat javítás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a kerítés lábazat javítás átlagos ára 3500 - 6600 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Szekszárdon a kerítés lábazat javítás szolgáltatáshoz már 29 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kőművest Szekszárdon?

Most 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS LÁBAZAT JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő munkával kereshető meg: kerítés lábazat javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kőműves?

Egy jó kőműves részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kőművest hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas