Jegyesfotózás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 fotós közül! Korrekt jegyesfotózás árak: 24200-45300 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 fotós most online

László T.

László T.

Tudok segíteni.

Kovács D.

Kovács D.

Közeli megoldás.

Zoltán V.

Zoltán V.

Érdekel.

Mennyibe kerül a jegyesfotózás Szekszárdon?

24200 - 45300 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotósk Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Jegyesfotózás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nekem is nagyon tetszett a stúdió, sok sikert kívánok a munkához!

Elemér
2 éve

 • Jegyesfotózás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Egyik kedvenc studióm:P

Csilla
2 éve

 • Jegyesfotózás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Great place, nice staff

Melinda
2 éve

 • Jegyesfotózás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szuper a hely!! Ajánlom mindenkinek!!

Zsoltné
2 éve

 • Jegyesfotózás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Csak a pénzre mennek, lehúzás az egész. Emberek ne dőljetek be a vezetőségnek, ígérnek fűt fát, de nincs meg hozzá az ismeretségük, csak másodkategóriás ügynökségekhez ahova minden jött mentet felvesznek. Remélem örülnek a 160ezer forintomnak. Csak a stáb miatt érte meg az egész portfólió fotózás, nekik 5 csillagot adnék ha tudnék, a sminkes lány elképesztően ügyes, stylist Éva nagyon édes, és Robi a fotós is nagyon profi képeket csinál. De innen nincsen hova tovább. Ígérik azt, hogy kijuttatnak külföldre fashion modellnek hazugság az egész, nincs összeköttetésük hozzá, amint odaadod nekik a pénzt hallani nem fogsz többet a stúdiótól. A férfi hazudik össze vissza, az Andival meg jól kicseszett az Isten mert amellett, hogy egy újgazdag tajparaszt a külseje ezt is tükrözi, ha én ilyen ronda lennék legalább kedvességgel kompenzálnám.

Kitti
2 éve

 • Jegyesfotózás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A kismama fotózás után a karácsonyi fotózásra is Barbit kértük fel. A gördülékeny időpont egyeztetést követően a fotózás megint jó hangulatban telt. A képeket is gyorsan megkaptuk, melyekkel maradéktalanul meg voltunk elégedve. Csak ajánlani tudjuk.

Edina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós jegyesfotózás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lépcső laminált padlóval burkolás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a lépcső laminált padlóval burkolás átlagos díja 8600 - 16200 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Szekszárdon a lépcső laminált padlóval burkolás szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÉPCSŐ LAMINÁLT PADLÓVAL BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: lépcső laminált padlóval burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

A jó burkoló részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas