Kettős könyvelés szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 21 könyvelő közül! Korrekt kettős könyvelés árak: 36200-67800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 könyvelő most online

Sándor S.

Sándor S.

Tudok segíteni.

Orsolya B.

Orsolya B.

Közeli megoldás.

János M.

János M.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kettős könyvelés Szekszárdon?

36200 - 67800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Könyvelés, adótanácsadás, agrár könyvelés - Vas megye, Szombathely. Irodánk teljes körű könyvelési szolgáltatást nyújt egyéni vállalkozó, őstermelő, családi gazdálkodó, társas vállalkozás és egyéb szervezet részére az egyszeres és kettős könyvvitel rendszerében. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Bérszámfejtés Adótanácsadás Képviselet Tájékoztatás

 • Kettős könyvelés

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Az egyik legjobb könyvelő minden kérdésre maximálisan és érthetően válaszol figyelmes kedves ha egy jó könyvelő kell itt biztos azt kapsz

Marius
2 éve

Könyvelés kifejezetten KATÁ-sokra szabva. www.katakonyveles.hu

 • Kettős könyvelés

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, gyors csak ajánlani tudom!

Andi
2 éve

Egyéni vállalkozó vagyok 2019 óta. Több mint 10 éves munkatapasztalattal rendelkezem, könyvelési és bérszámfejtési területen egyaránt. SZOLGÁLTATÁSOK: Számviteli szolgáltatás, könyvelés. Bérszámfejtés, TB ügyintézés

 • Kettős könyvelés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt barátságos,segítőkész! Csak ajánlani tudom!! Mi csak hozzáfogunk menni!

János
2 éve

Nagykanizsán, mintegy 30 éves szakmai tapasztalattal végzem a számviteli szolgáltatási tevékenységet. Vállalok társas-, és egyéni vállalkozások, mezőgazdasági őstermelők és civil szervezetek részére teljes körű könyvelési, bérszámfejtési, beszámol ó-, és bevalláskészítési feladatokat. Célom a naprakész minőségi munka biztosítása. Ehhez megfelelő számítástechnikai rendszerrel rendelkezem. Megbízásaimat szerződés alapján, szakmai felelősségbiztosítással végzem SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvviteli-, számviteli szolgáltatás nyújtása Adótanácsadás Magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése

 • Kettős könyvelés

  5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Szuper és korrekt csapat! 5☆

Simon
2 éve

20 éve működő irodánk kis- és középvállalkozások, társadalmi szerveztek, bt.-k, kft.-k, egyéni vállalkozások, nonprofit szervezetek, társasházak részére teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállalja. További szolgáltatásaink: bérszámfejtés, TB ügyintézés, angol-német nyelvű konzultáció, SZJA bevallás elkészítése, munkaügyi feladatok ellátása, adótanácsadás, hatóság előtti képviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Angol-német nyelvű könyvelés, bérszámfejtés, konzultáció. Társasházak könyvelése.

 • Kettős könyvelés

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Azóta költözött nyugalom az életembe, amióta ez a könyvelő iroda foglalkozik a vállalkozásunk könyvelésével, gördülékeny a könyvvitel, legalább erre nincs gondom. Bátran ajánlom mindenkinek, aki profi könyvelőt keres.

Zoltán
2 éve

Jogi szakokleveles gazdasági szakember vagyok, valamint mérlegképes könyvelő végzettségem is van. Ügyfélközpontú és rugalmas hozzáállás, gyors és hatékony munkavégzés jellemez. Célom, hogy munkámat az ügyfél igényeihez igazodva, jó partneri kapcsolat kialakításával végezzem.

 • Kettős könyvelés

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Erzsike precíz, pontos, gyors, megbízható. Mindenkinek ajánlom aki probléma mentes könyvelést szeretne. Nagyon ajánlott!

Tímea
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kettős könyvelés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a konyhaszekrény felújítás átlagos ára 23500 - 44100 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorrestaurátort Szekszárdon?

Jelenleg 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor a következő feladattal bízható meg bátran: konyhaszekrény felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy profi bútorrestaurátor a konyhaszekrény felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: bútorrestaurátor?

Ha egy megfelelő bútorrestaurátor segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A konyhaszekrény felújítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas