Kft megszüntetés szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 könyvelő közül! Korrekt kft megszüntetés árak: 22400-42000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 könyvelő most online

László W.

László W.

Kedvezményt adok

Princzné R.

Princzné R.

Tapasztalt vagyok

Jolán B.

Jolán B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kft megszüntetés Szekszárdon?

22400 - 42000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Munkánkat úgy végezzük, hogy Önnek a lehető legkevesebbet kelljen a könyveléssel foglalkoznia. Mindig naprakészek vagyunk adózással, könyveléssel kapcsolatos szabályokkal és odafigyelünk cége adózási költségeire.

 • Kft megszüntetés

  8000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profin felkészült csapat! Köszönjük szépen az együttműködést :)

Márta
2 éve

Szeretettel üdvözöllek! Egyéni vállalkozókra és kisvállalkozásokra specializálódott szakemberként hiszem, hogy a jól működő üzleti kapcsolat alapja a Vállalkozó és a Könyvelő között a bizalom és az, hogy a Könyvelő úgy tekintsen a vállalkozásodra, mintha az a saját "gyermeke" volna. Így tudok segíteni a vállalkozásod számára a legoptimálisabb adó- és pénzügyi döntések meghozatalában, és a mindennapos bevallási- és befizetési kötelezettségek teljesítésében. Amennyiben úgy gondolod, hogy tetszik a szolgáltatásom, egyeztessünk időpontot, amikor is átbeszéljük vállalkozásod jellemzőit, a Te elképzeléseidet! Ha még csak most gondolkozol vállalkozás indításán, abban is szívesen segítek! Személyre szabott szolgáltatásommal kiválasztjuk a legmegfelelőbb adózási formát, és ráadásul az indulásban is megkönnyítem a dolgodat! :) Keress bizalommal elérhetőségeim valamelyikén minden nap 8-18 óráig! Telefon:30/385 4414

 • Kft megszüntetés

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Tényleg megbízható, pontos! Csak ajánlani tudom!

Miklós
2 éve

Könyvelőirodánk minden ügyfelére kiemelt figyelmet fordít, legyen szó akár kisvállalkozó havi néhány bizonylatos könyvelői teendőiről, akár nagyobb cég több száz könyvelendő tételéről. Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe vesszük a könyvelés várható egyedi sajátosságait. INDULÓ VÁLLALKOZÁSOK számára 1 órás ingyenes tanácsadás keretében nyújtunk segítséget!

 • Kft megszüntetés

  6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Párja által ismertem meg a Budapesti könyvelőiroda vezetőjét. Andi tényleg nagyon kedves, barátságos, de egyúttal szakmailag felkészült, tapasztalt, precíz, alapos könyvelő Budapesten. Szívesen ajánlom másoknak is.

László
2 éve

Komárom-Esztergom Megyében Tata mellett Szomódon élek, itt van irodám. Munkámra a gyorsaság, precizitás, felelősségteljesség jellemző. Teljes körű könyvelést, bérszámfejtést vállalok egyéni vállalkozóknak, és társaságoknak egyaránt. Több évig dolgoztam egy nagy könyvelőirodában, ahol sok tapasztalatot gyűjtöttem a különböző profilú cégek, egyéni vállalkozók könyvelése során. SZOLGÁLTATÁSOK: teljes körű könyvelés teljes körű bérszámfejtés

 • Kft megszüntetés

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, udvarias és extrém módon felkészült! 👌

Péterné
2 éve

Társaságunk komplex számviteli szolgáltatást, adó-és üzletviteli tanácsadást nyújt társas vállalkozások részére. Célunk, hogy a különféle iparágakban szerzett tapasztalatokkal a különböző méretű vállalkozások hatékony működését támogassuk. Külföldi partnerirodák közreműködésével, a határon átnyúló szolgáltatást végző cégek általános és speciális ügyintézéseit, mint pld. bejelentések, regisztrációk, engedélykérelmek stb. átvállaljuk, a külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos elszámolásokban segítséget nyújtunk. Az ügyfelek elégedettsége iránt érzett elkötelezettségünkkel, kiemelkedő ügyfélközpontúsággal emeljük szolgáltatásaink értékét. Tárgyalóképes angol és német nyelvtudással állunk a partnerek szíves rendelkezésére. Tevékenységünket szakmai felelősségbiztosítással végezzük. Munkánkat hazai és külföldi szakértői csapat (ügyvéd, adószakértő és könyvvizsgáló) támogatja, akik hozzájárulnak az iroda szakmai fejlődéséhez és a nemzetközi elvárásokhoz történő alkalmazkodás elsajátításához. Megtisztelő érdeklődésüket várjuk Budapestről, Pest megyéből és Győr-Moson-Sopron megyéből is. SZOLGÁLTATÁSOK: Kis-, közép-és nagyvállalkozások részére: - könyvelés , igény szerint könyvvezetés devizában, - helyszíni könyvelés, - fióktelep könyvelés, - adótanácsadás, adóoptimalizálás, - könyvvizsgálat, IFRS könyvvizsgálat, - bérügyvitel, - transzferár-nyilvántartás, - cégátvilágítás, - üzletviteli tanácsadás.

 • Kft megszüntetés

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Az egyik legsokoldalúbb és legalaposabb könyvelő Budapesten, akihez eddig szerencsém volt. Mindennek gondosan utána néz, mielőtt választ adna. Ráadásul kedves, barátságos, mosolygós hölgy. Élmény vele dolgoztatni!

Ilona
2 éve

Okleveles közgazda, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, pályázati tanácsadó képesítésekkel rendelkezünk. 1997 óta pénzügyi,-gazdasági,-controlling,-könyvelési,-folyószámla kezelési,-munkaügyi osztályok vezetési gyakorlatával, 2007 óta közvetlen könyvelő irodai tapasztalattal rendelkezve, Kft, Bt, Egyénicég és vállalkozások, Őstermelők, Közhasznú és nem közhasznú alapítványok, Egyesületek könyvelését látjuk el folyamatosan. Külföldi partnereink is vannak, akiket minden területen Olasz és Angol nyelven tudjuk kiszolgálni. SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás, adótervezés, cégalapításban-végelszámolásban közremű-ködés, Könyvelés, bérszámfejtés, TB ügyintézés, Mérleg készítés, Adóbevallások és adatszolgáltatási tevékenység ellátása. Cég- és adózói képviselet hatósági eljárásokban (ÁFA és adóbevallások ell.) Pályázati tanácsadás és írás, teljes folyamat végigkísérése.

 • Kft megszüntetés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, segítőkész, pontos!

Maria
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kft megszüntetés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi bútor felújítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a régi bútor felújítás átlagos ára 18600 - 34800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Szekszárdon a régi bútor felújítás szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok antikbútor restaurátort Szekszárdon?

Jelenleg 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek antikbútor restaurátort?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható antikbútor restaurátort hívnod amennyiben erre van szükséged: régi bútor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi antikbútor restaurátor segítségét?

Egy jó antikbútor restaurátor a régi bútor felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: antikbútor restaurátor?

Ha egy megfelelő antikbútor restaurátor segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A régi bútor felújítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas