Kriptovaluta adózás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 adótanácsadó közül! Korrekt kriptovaluta adózás árak: 5200-9800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

Lilla N.

Lilla N.

Kedvezményt adok

Bianka O.

Bianka O.

Tapasztalt vagyok

Brigitta B.

Brigitta B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kriptovaluta adózás Szekszárdon?

5200 - 9800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Irodánk könyvelés, bérszámfejtés területén nyújt szolgáltatást megrendelőinek.

 • Kriptovaluta adózás

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

2 éve dolgozunk együtt és ha pár szóban kellene összefoglalnom az eddigieket, akkor a rugalmasság, pontosság, végtelen türelem szavak jutnának eszembe a közös munkáról. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek.

Fanni
2 éve

25 éve könyvelek. 2012. óta saját vállalkozásomban vállalom cégek, egyéni vállalkozók teljes körű bérszámfejtését, könyvelését. Bevallások beküldését.

 • Kriptovaluta adózás

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Hosszú időbe tellett, de visszautalták az adót. Annyit, amennyit a Külfoldi Adó Bt kiszámolt.

Magdolna
2 éve

Főleg Önkormányzatoknak könyvelek. A legfőbb célom a határidők betartása, naprakészség. Önkormányzatoknak a kötelezettségvállalás, kontírozás, könyvelés, adatszolgáltatás kincstár felé. Költségvetés, beszámoló készítése, testületi anyag elkészítése.

 • Kriptovaluta adózás

  7200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi csapat Maximális hozzáértés. Minőség, megbízhatóság.

Bernadett
2 éve

Cégünk 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy belföldi vállalkozások (bt., kft. és egyéni vállalkozások) részére nyújtson számviteli és pénzügyi szolgáltatást, amelynek keretében vállaljuk kettős és egyszeres könyvelési feladatok elvégzését, adóbevallások és beszámolók elkészítését, bérszámfejtési feladatok ellátását, ügyfeleink kérésére és együttműködve egyéb feladatok ellátását pl. KSH adatszolgáltatást, hatóságok előtti képviseletet. Az évek során a gazdasági élet számos területén működő cégeknek (kereskedelem, vagyonvédelem, fuvarozás, civil szervezetek, mint egyesület és alapítvány közhasznú jogállással, egészségügy, munkaerő kölcsönző, külföldi áfa regisztrált cégek stb.) nyújtunk, nyújtottunk könyvelési szolgáltatást. Elsődleges szempontunk a tevékenységéhez a legoptimálisabb adózási lehetőségek közül a legjobbat megkeresni, ajánlani, a könyvelési feladatok pontossággal határidőre történő elvégzése a törvényi előírásoknak megfelelően, igyekszünk ügyfeleinkkel rugalmasan együtt dolgozni, preferáljuk a papír nélküli iroda szemléletét és az elektronikus kapcsolattartást, távkönyvelés lehetőségeket a jelenlegi helyzet és amelyet a modern világunk már megkövetel, így nem okoz gondot a földrajzi távolsági különbségek. A tudomásunkra jutott minden adatot bizalmasan kezeljünk. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, könyvvizsgálat és ügyvédi tevékenységek, cégalapítás (szerződött partnerekkel). teljes körű ügyintézés, cégindítás esetén ügyvédet (szerződött partner), Az év végi zárási feladatok elvégzése során elkészítjük a társaság éves, egyszerűsített éves beszámolóját, a társasági-, iparűzési adóbevallásokat, egyéb jogszabályban előírt bevallásokat, adatszolgáltatásokat. Partnereink részére a gazdasági helyzetükkel kapcsolatos folyamatos információ szolgáltatása mellett segítséget nyújtunk az adózással kapcsolatos kérdések, problémák megoldásában is. Induló vállalkozások részére tájékoztatást adunk a működésükhöz szükséges számviteli-, adójogszabályokról, hogy már az első lépéseket is tájékozottan tehessék meg a gazdasági életükben. Munkánk során mindig naprakészek vagyunk a jelenlegi adózási törvényekkel kapcsolatban. Ez az Ön, és a mi sikerünk kulcsa is.

 • Kriptovaluta adózás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Timea and Gabor are one of a kind! Professional in how they do business but really personal in how they interact with their customers. I can always message them for some business advise especially regarding the laws within Hungary.

Gina
2 éve

Könyvelőiroda kisebb és nagyobb vállalkozásoknak is, az igényekhez igazodva Gazdasági események teljes körű könyvelése Budapesten és Pest megyében. Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe vesszük a könyvelés várható egyedi sajátosságait. A számviteli szabályzatokat, valamint a könyvelés és a bérszámfejtés munkafolyamatát úgy alakítjuk ki, hogy képesek legyünk ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal ellátni. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés / Bérszámfejtés / Adótanácsadás

 • Kriptovaluta adózás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

szuper hely mindenkinek ajánlom profi könyvelés

Zsuzsa
2 éve

Üdvözlöm! Kiss Katalin vagyok a KNF Team Kft. ügyvezetője, és egyben egy 5 tagú csapat tagja. Nem működtetek nagy könyvelőirodát. Magam is dolgozom. Egyedül vállalom a felelősséget, én foglalkozom személyesen minden ügyfelemmel. Ismerem az általam könyvelt cégeket, ügyvezetőket, családjukat, és minden gondjukat bajukat. Természetesen osztozom az örömükben is. Együtt örülünk a sikeres üzleti éveknek. Itt tényleg nincs olyan, hogy egyetlen év alatt négy-őt könyvelő is dolgozik a cég anyagán. Nincs olyan, hogy nem veszem fel a telefont. Nincs olyan, hogy nem válaszolok e-mailekre. Nincsenek lecsúszott határidők. Sorolhatnám, hogy mi nincs még.... Köszönöm, hogy elolvasta. :-) SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, jogi és NAV-os képviselet, és minden ami a cégek sikeres működéséhez segítséget nyújt.

 • Kriptovaluta adózás

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

gyors, nagyon korrekt és mindenre figyel!

Anikó
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó kriptovaluta adózás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA bútor összeszerelés: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon az ikea bútor összeszerelés átlagos ára 2300 - 4400 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával bízható meg bátran: ikea bútor összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ikea bútor összeszerelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas