Megfigyelés szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 magánnyomozó közül! Korrekt megfigyelés árak: 2000-3800 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 magánnyomozó most online

László P.

László P.

Kedvezményt adok

Shaymaa A.

Shaymaa A.

Tapasztalt vagyok

Zoltán H.

Zoltán H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a megfigyelés Szekszárdon?

2000 - 3800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb magánnyomozóok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Magyarországon egyedülállóként rendelkezünk az EU távfelügyeletre vonatkozó tanúsítvánnyal. 24/7 távfelügyeleti szolgálattal állunk rendelkezésére. Biztonság...

 • Megfigyelés

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt hely!

István
2 éve

Pár perc alatt kitölti az űrlapot, és akár 2 órán belül érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Kényelmes, egyszerű. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Megfigyelés

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

4 napos hétvége második napján este 8-kor kizártuk magunkat. 1 órán belüli érkezést igértek. Úgy volt. 10 perc alatt kifurták a rég betétet és betettek egy általam adott másikat. 20e huf. Teljesen korrektek.

Zsuzsanna
2 éve

Ha párja hűtlenségét, vagy üzleti partnere inkorrektségét gyanítja, ránk számíthat! Nálunk titkai mellett az összegyűjtött bizonyítékok és információk is biztonságban...

 • Megfigyelés

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Véletlenül belül benne maradt az ajtóban a kulcs. Fél órán belül jöttek, seperc kinyitották. Nem olcsó, de máshol is ilyen árban van ez a szolgáltatás.

Nyomozás, tanácsadás, információsgyűjtés több évtizedes tapasztalattal. Hívjon még ma! Antal Zsolt:Operatív biztonsági területen magas szinten képzett szakember, volt főnyomozó. Bizonyítékszerzés. Üzleti partner ellenőrzés....

 • Megfigyelés

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Ajánlom őket!!!!

Zsuzsanna
2 éve

Magánnyomozók árajánlatai egy űrlap kitöltésével. Csak 2 perc kitölteni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Megfigyelés

  5800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyere át pestre! Az itteni járőröknek megvannak az ujjaik a bal kezükön ,és használják is a budai kollégákkal ellentétben!Ha olyat látnál a pesti oldalon hogy nem használja az indexet,az azért lehet mert beugrós kolléga ül a volánnál! A pesti oldali autókban extra felszerelésként a gyártó által beszerelt technika van! Amerre nézel arra indexel!😀

Renáta
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó megfigyelés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Postaláda zárcsere: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a postaláda zárcsere átlagára 9700 - 18200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Szekszárdon a postaláda zárcsere szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést POSTALÁDA ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk lakatost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakatost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: postaláda zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakatos?

Egy jó lakatos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: lakatos?

Ha a legjobb lakatos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A postaláda zárcsere és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas