Üzleti portré fotózás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 21 fotográfus közül! Korrekt üzleti portré fotózás árak: 9200-17300 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fotográfus most online

Ákos L.

Ákos L.

Kedvezményt adok

Sylvie E.

Sylvie E.

Tapasztalt vagyok

János S.

János S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az üzleti portré fotózás Szekszárdon?

9200 - 17300 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotográfusok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

 • Üzleti portré fotózás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Egyik kedvenc studióm:P

Csilla
2 éve

 • Üzleti portré fotózás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Great place, nice staff

Melinda
2 éve

 • Üzleti portré fotózás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szuper a hely!! Ajánlom mindenkinek!!

Zsoltné
2 éve

 • Üzleti portré fotózás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Csak a pénzre mennek, lehúzás az egész. Emberek ne dőljetek be a vezetőségnek, ígérnek fűt fát, de nincs meg hozzá az ismeretségük, csak másodkategóriás ügynökségekhez ahova minden jött mentet felvesznek. Remélem örülnek a 160ezer forintomnak. Csak a stáb miatt érte meg az egész portfólió fotózás, nekik 5 csillagot adnék ha tudnék, a sminkes lány elképesztően ügyes, stylist Éva nagyon édes, és Robi a fotós is nagyon profi képeket csinál. De innen nincsen hova tovább. Ígérik azt, hogy kijuttatnak külföldre fashion modellnek hazugság az egész, nincs összeköttetésük hozzá, amint odaadod nekik a pénzt hallani nem fogsz többet a stúdiótól. A férfi hazudik össze vissza, az Andival meg jól kicseszett az Isten mert amellett, hogy egy újgazdag tajparaszt a külseje ezt is tükrözi, ha én ilyen ronda lennék legalább kedvességgel kompenzálnám.

Kitti
2 éve

 • Üzleti portré fotózás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A kismama fotózás után a karácsonyi fotózásra is Barbit kértük fel. A gördülékeny időpont egyeztetést követően a fotózás megint jó hangulatban telt. A képeket is gyorsan megkaptuk, melyekkel maradéktalanul meg voltunk elégedve. Csak ajánlani tudjuk.

Edina
2 éve

 • Üzleti portré fotózás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nekem is nagyon tetszett a stúdió, sok sikert kívánok a munkához!

Elemér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus üzleti portré fotózás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lépcső burkolás fával: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a lépcső burkolás fával átlagára 5400 - 10100 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Szekszárdon?

Jelenleg 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÉPCSŐ BURKOLÁS FÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: lépcső burkolás fával vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas