Autórádió javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Járműfényezőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj járműfényező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 járműfényező közül! Korrekt autórádió javítás árak: 4600-8600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 járműfényező most online

Ádám

Ádám

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az autórádió javítás Szolnokon?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb járműfényezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező járműfényezőt!

GarVisor a közösségi szervizkereső, keresd meg a legjobb szakembert a közeledben. Az ország egész területén. Több ezer szerviz. Valódi értékelések.

 • Autórádió javítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A hozzáállás barátságos és segítőkész, az elvégzett munka professzionális, a jégkáros autóm tükör sima, mindez a vállalt időn belül. Mindenkinek ajánlom!

99%-os egyezés Abs Kocka Javítás. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Abs...

 • Autórádió javítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Kedves felkészült autószerelők

Zsolt Mig
2 éve

Rendeljen online alufelnit minden típusra és méretre! Találja meg autójánat a tökéletest. Kínálatunkban több ezer felni és gumi van készleten, rövid szállítási idővel. Alufelni szerviz.

 • Autórádió javítás

  1800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Jó elektrronikus

Válaszd a Nissan Centrum megbízható, minőségi szolgáltatásait! Tapasztalt szakemberek. Elkötelezett munkatársak. Megbízható kiszolgálás. Csereautó biztosítása.

 • Autórádió javítás

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Olcsó gyors

Nagy tapasztalattal rendelkező autójavító szakműhely, autószerelő szakemberek.

 • Autórádió javítás

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Műszaki vizsgán mondták, hogy lengőkart ill. gömbcsuklót kell cserélni ezért elvittük az autót ebbe a szervizbe, mert korábban meg voltunk elégedve velük. Elkészült az autó, elhoztam a szervizből, de sajnos kopogást ill. nyikorgást hallottam a jobb oldala felől. (a szervizelés előtt semmi hangja nem volt). Másnap reggel visszamentem, megnézték és az mondták, hogy nincs ennek semmi baja, nem tudnak vele semmit csinálni. (ha hajlandóak lettek volna menni vele egy kört akkor egyből hallhatták volna, hogy miről is beszélünk) Azóta is nyikorog ill. kopog a futómű. Elég idegesítő. Most el akarjuk adni az autót és én egyből ezzel a hibájával kezdem, ha érdeklődnek, mert nem akarok átverni senkit. Összegezve: kifizettünk elég sok pénzt és azóta van ez a hibája az autónak nem beszélve arról, hogy emiatt csak olcsóbban ill. nehezebben tudjuk eladni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj járműfényező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy járműfényező autórádió javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényezés nélküli horpadás javítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon az autórádió javítás átlagos ára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Szolnokon a fényezés nélküli horpadás javítás szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok járműfényezőt Szolnokon?

Most 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYEZÉS NÉLKÜLI HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy járműfényező?

Megéri egy Qjob-on megtalálható járműfényezőt hívnod ha a következőre van szükséged: fényezés nélküli horpadás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy járműfényező segítségét?

Egy profi járműfényező a fényezés nélküli horpadás javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: járműfényező?

Ha a legjobb járműfényező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A fényezés nélküli horpadás javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas