Ajtó ablak felújítás Szolnok területén!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtóablak-felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keressen megbízható ajtó és ablak felújító szakembereket Szolnokon! Több mint 37 szakember közül válogathat. Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 ajtóablak-felújító most online

Róbert

Róbert

A környéken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszállás.

Geza

Geza

Érdekel.

Mennyibe kerül az ajtó ablak felújítás Szolnokon?

8500 - 15900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtóablak-felújítóok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtóablak-felújítót!

Ajtó javítás, zárcsere, zárjavítás 100 % Garanciával kedvező áron! Nyugdíjas...

 • Ajtó ablak felújítás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható mesterek!

Műanyag, Fa és Acél (társasházi) bejárati ajtók számos méretben. Beltéri ajtók széles választékban, egyszerű, vagy luxuskivitelben. Akciós ajánlatok havonta. Online ajánlatkérés.

 • Ajtó ablak felújítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkészek.

Több, mint 13 éve foglalkozunk egyedi nyílászárók készítésével és beszerelésével. Vegye...

 • Ajtó ablak felújítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon segítőkészek. Nagy választék

Műanyag fa ajtó felújítás Budapest. Vasalatcsere, zárcsere, szigetelés. garanciával. Fa nyílászáró felújítás. Városrészek: Ablak javítás Budapest, Ajtó javítás Budapest.

 • Ajtó ablak felújítás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerű kiszolgálás

Panel Belső Ajtók és Beltéri Ajtók a Legjobb Árakon | 7 Gyártó | 1000+ féle Típus. Minőségi Ajtók Beszereléssel és Garanciával | Széles Választék | Jola Ajtók | Hívjon Most!

 • Ajtó ablak felújítás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos csak két csillagot tudok adni ennek a cégnek. Voltunk náluk , szerettünk volna elkölteni nem kevés pénzt. Első körben bontott ablakok érdekeltek de nem zárkoztunk el az új ablakoktól sem. Ahogy oda értünk nem igen foglalkoztak velünk. Egy dolgozó pár percig segített aztán konkrétan levoltunk sza**a. Aztán fogtuk is a sátorfánk s átmentünk a konkurenciához Rábaszentandrásra. S ott minden rendben ment sikerült 7db új ablakot vásárolnunk. Azért a két csillag ,mert választék viszont volt bőven.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtóablak-felújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó ablak felújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó ablak felújítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon az ajtó ablak felújítás átlagos díja 7500 - 14100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Szolnokon az ajtó ablak felújítás szolgáltatáshoz már 39 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 30 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ ABLAK FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ajtószerelőt megbíznod ha szükséged van erre: ajtó ablak felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy profi ajtószerelő az ajtó ablak felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha ajtószerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas