Beton erkély felújítás Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 49 generálkivitelező közül, 36400-68300 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a beton erkély felújítás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 generálkivitelező most online

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mate

Mate

erdekel.

Mennyibe kerül a beton erkély felújítás Szolnokon?

36400 - 68300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb generálkivitelezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Teljes generálkivitelezés. Minőségi munka. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba festés; Gipszkartonozás tetőtérben; Panel erkély felújítás. Olcsó lakásfelújítás, -építés

 • Beton erkély felújítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Helyszíni felmérés után korrekt árajánlat. Minőségi és szakszerű munka a megbeszélt időben. Megbízható, tisztességes, becsületes vállakozó, csak ajánlani tudom.

Többé nem kell aggódnia csempéi, falai és háza tetejének épségéért. Bármilyen felujitàssal kapcsolatos munkàt elvàllalunk. Amiket vállalok: Járólap felújítás; Fal glettelés; Csempe festés. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Beton erkély felújítás

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves, profi, gyors és rugalmas. Jó áron minőségi munka. Hirtelen nem jut eszembe több pozitív jelző de az az egy biztos (főleg manapság), hogy az ilyen jó szakembereket nagyon meg kell becsülni!

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Megbízható szakemberek. Feladatok amiket vállalok: Parketta csiszolás; Festés előtti falmosás; Ház külső színezés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Beton erkély felújítás

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Ajánlatadást a megígért időpontra kaptam meg. Megbeszélt időben kezdtek. Pontos, összehangolt munkát végeztek. Az előre tervezett vállalási időt pontosan tartották. Tisztán, szépen dolgoztak. Büszkék lehetnek az elvégzett minőségi munkájukra. Aki látta a felújítás után a festést, tapétázást azt csak annyit mondott: WAU! Csak ajánlani tudom a munkájukat! Már jövőre le is foglaltuk a következő időpontot a folytatásra! A mai világban nagyon ritka ennyire korrekt, szépen dolgozó festő szakembert találni. A honlapon látható képek hűen tükrözik a saját munkájuk minőségét.

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Fürdőszoba - Ingatlan Felújítások--- Ingyenes Helyszíni Felmérés--- Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vinyl padló lerakása; Gipszkartonozás tetőléccel; Lábazat festés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Beton erkély felújítás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Röviden: korrektek, profik . A megbeszéltek szerint történt minden. Maximálisan elégedettek voltunk a nálunk elvégzett tapétázással.

Kül és beltéri festés, lakásfelújítás pontos határidővel. Családi házak, lakások, Irodaházak Ipari és Közületi létesítmények Felújítása- Festése. Garanciával. Gyors Kiérkezés. Szolgáltatások: Szobafestés, Mázolás, Tapétázás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Panel fürdőszoba csempézés; Festés előtti falmosás; Mennyezet festés. Minőségi lakásfelújítás | Forduljon hozzánk bizalommal

 • Beton erkély felújítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Szívből ajánlom!

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Eltökélt csapattal, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére! 10+ éves tapasztalat. Megbízható szakemberek. Teljes körű garancia. Generálkivitelezés. Szolgáltatásaink: Vinil tapétázás; Glettelés előkészítés; Ajtó festés. Teljes körű kivitelezés

 • Beton erkély felújítás

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kedvesek! Gyors a targis!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező beton erkély felújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beton erkély felújítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a beton erkély felújítás átlagos díja 14200 - 26600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Generálkivitelezők - hogyan válasszunk Szolnokon?

Szolnokon a beton erkély felújítás szolgáltatáshoz már 35 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok generálkivitelezőt Szolnokon?

Most 27 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETON ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok generálkivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált generálkivitelezőt megbíznod ha szükséged van erre: beton erkély felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi generálkivitelező?

Egy jó generálkivitelező pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: generálkivitelező?

Ha egy megbízható generálkivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A beton erkély felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas