Bitumenes zsindely javítás Szolnok területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 40 tetőfedő közül! Korrekt bitumenes zsindely javítás árak — 2000-3800 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 tetőfedő most online

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Ákos

Ákos

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a bitumenes zsindely javítás Szolnokon?

2000 - 3800 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tippek és tanácsok a Terrán tetőfedéssel foglalkozó szakmai portálján. Szakmai segítség, blogcikkek, videótanácsok, díjmentes alkalmazások, elkészült projektek. Ökotudatosság.

 • Bitumenes zsindely javítás

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A kiszolgálás gyors,A számlázással volt gond.A rendszerben volt a hiba.

családi ház, gyárépület, raktárépület, romos épület , darupálya bontása tereprendezéssel. Házak, iroda épületek, gyárak, ipari létesítmények, magas építmények bontása.

 • Bitumenes zsindely javítás

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Elégedet vagyok velük

Télen a hideg ellen, nyáron a meleg ellen védenek a Festékes.hu XPS szigetelő lapjai.

 • Bitumenes zsindely javítás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Délelőtt 10-kor telefonon érdeklődtem, 4 óra múlva kiszállítva Nálam volt a komplett kerítéshez szükséges anyag :-o Rugalmas, készséges forgalmazó, csak pozitív élmény volt számomra.

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Bádogozás, ereszcsatornák szerelése, karbantartása és tisztítása. 10 Év Garancia. 20+ Év Tapasztalat.

 • Bitumenes zsindely javítás

  9500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Bent a hölgy nagyon kedves. Viszont kint az áru kiadók nagyon parasztok. Rád sem hederítenek, flegmák. Egyáltalán nem segítőkészek és levegőnek néznek. Mire jó ez?

Régi tetők, palatetők felújítása, teljes tetőcserével alár azonnali kezdéssel! Sérült a tető vagy csak szeretné felújítani? Ne habozzon! Hívjon árajánlatért. Akár bontás nélkül is. Garanciával.

 • Bitumenes zsindely javítás

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kaptam egy eresz csovet, mely nem volt megfelelő sajnos. A kiszolgáló eladó nem volt túl kedves vagy segítőkész, ezt lehetne ennél jobban csinalni, gondolom eléggé kiégett már.A hölgyekhez lehetne kedvesebb es nem lenézően hozzáállni a vevőhöz. Hallottam, hogy a következő szakihoz jóval kedvesebben szólt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő bitumenes zsindely javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes zsindely javítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a bitumenes zsindely javítás átlagára 2300 - 4400 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Szolnokon a bitumenes zsindely javítás szolgáltatáshoz már 39 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Szolnokon?

Most 30 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES ZSINDELY JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned amennyiben erre van szükséged: bitumenes zsindely javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: bitumenes zsindely javítás?

A bitumenes zsindely javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas