Burkolás diagonálban Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj diagonálban burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Szolnokban a legjobb burkolási szakemberek közül választhat! Diagonális burkolás szolgáltatásunk elérhető, és 40 tapasztalt szakember várja Önt! Kérje ajánlatunkat még ma! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 diagonálban burkoló most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Andras

Andras

Ma is elvállalom.

Jenő

Jenő

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a burkolás diagonálban Szolnokon?

6500 - 12200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb diagonálban burkolóok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező diagonálban burkolót!

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Szolgáltatás. Építési kémia. Piaci egység.

 • Burkolás diagonálban

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Szombat volt túl sokan voltunk.

Becsületes, megbízható, leinformálható(egyedül hagyhat a lakásban, engem a munka érdekel). Szakmáját alaposan kitanult (1984-ben végeztem szakmunkásként),

 • Burkolás diagonálban

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Baráti árak, baráti kiszolgálás 😊

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre.

 • Burkolás diagonálban

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagy választék- szuper kiszolgálást tapasztaltam!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén....

 • Burkolás diagonálban

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Átlagos

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Wilio szabad. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Burkolás diagonálban

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Ami elsőre feltűnt az a korrektség már a felmérés alatt. Több hasznos javaslatával kissé átformáltuk elképzeléseinket, majd erre kértünk árat. Holló Úr volt az egyetlen vállalkozó az ajánlatadóink közül, aki szerint a parkettánk menthető volt - ez egy hatalmas + pont volt. 2 és fél hónap alatt készen lettek egy 63 m2-es lakással, úgy hogy ebbe beleesett a karácsony-újév közti leállás is, illetve a közműszolgáltatók késlekedései. Holló Úr személye garancia a minőségi munkára ugyanis maximalista az elvégzett munka minősége és a helyes megoldások terén. Holló Úr ugyanakkor szerencsés is, mivel az emberei is szeretik igényesen végezni a munkájukat, külön kiemelném a parkettás urat akinek a munkája a legtöbbet dobott a lakásunk hangulatán. A határidőt és az ajánlati árat tartotta, a menet közbeni apróbb módosításokra ő is és az emberei is rugalmasan reagáltak. Összességében elmondható, hogy ha egyszer elköltözünk, és a leendő lakásunk/házunk is felújításra szorul, már nem kell bajlódnom a kivitelezők keresésével, mert megvan Holló Úr telefonszáma. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj diagonálban burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás diagonálban közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás diagonálban: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a burkolás diagonálban átlagos ára 4400 - 8300 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Szolnokon?

Ebben a pillanatban 28 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS DIAGONÁLBAN szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: burkolás diagonálban vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy jó burkoló a burkolás diagonálban mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: burkoló?

Ha egy megfelelő burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A burkolás diagonálban és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas