Bútor kárpitozás Szolnokon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorkárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz bútor kárpitozást Szolnokon - 36 szakember közül! Minőségi munkát, gyors határidőket és versenyképes árakat garantálunk. Válassz minket és élvezd az új bútoraidat! Ha először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdj hozzá, akkor mondd el nekünk a megoldandó problémádat és a közelben található szakembereink pillanatok alatt megkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Ne felejtsd el, hogy minden szakember profilját ellenőrizheted, olvashatod a véleményeket és további információkat is kérhetsz! Válaszd ki a legjobbat, hogy biztosan elégedett legyél a végeredménnyel!

6 bútorkárpitos most online

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Balint

Balint

A környéken vagyok.

Balint

Balint

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a bútor kárpitozás Szolnokon?

2500 - 4700 Ft/tól

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorkárpitosok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorkárpitost!

Ha elakadt a szerelésben, mi segítünk! Forduljon hozzánk bizalommal. Akár hétvégén is! Nappali, Háló, Fürdő, Konyha és egyéb bútorok összeszerelését és beépítését vállaljuk. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Bútor Összeszerelés, Konyhabútor Összeszerelés.

 • Bútor kárpitozás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Bútor kárpitozás

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk lapraszerelt bútorainak szakszerű összeállítását. Bízza profi szakemberekre konyha - szobabútorainak szakszerű összeszerelését.

 • Bútor kárpitozás

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kellemetlenül éreztük ma a férjemmel magunkat az üzletükben!Előszoba bútorhoz szerettünk volna rendelni lapokat.Màr a hölgy az elején nem volt szimpatikus nekünk, mert a férjem kérdezett tőle valamit, és olyan zokon vette.Az arca mindent elàrult!Az "úr" még rosszabb volt lekezelőbb!!Színek közül vàlogattunk, kb 5-10perce és erre az a "kedves,intelligens emberke" azt mondta, hogy màsok 5perc alatt végezni szoktak.Ideges lettem, és mondtam neki hogy ennyi idő alatt hogy vàlasszuk ki a megfelelő színt, munkalapot stb...Én ki jöttem, férjem bent maradt kb 3perc utàn ő is ki jött, mert azt mondta az eladó szivaros maszkban lévő úr hogy nem fér el tőle.👎Bànom nem írtam a panaszkönyvükbe!Sajnos ahogy làtom, nem csak nekünk volt rossz tapasztalataink az eladóikkal!IBorzasztó, a teljes napunkra rà nyomtàk a bélyeget!😔Gratulàlok!Emberségből 1es!Elmentünk egy màsik bútorlap szabàszati boltba, ott nagyon segítőkészek, kedvesek voltak az eladók!Jól esett, hogy vannak még azért segítőkész emberek a mai vilàgban!

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Bútor kárpitozás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ha az ember kinyitja az értelmező kéziszótárt a precíz" szónál, akkor Gáborról talál ott egy fényképet.

Ha szeretnéd elsajátítani a szakma rejtelmeit, gyakorlatban kipróbálni a kárpitozást! Jelentkezz a weboldaloon még ma! Személyes tanácsadás. A testreszabott design.

 • Bútor kárpitozás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorkárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos bútor kárpitozás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor kárpitozás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a bútor kárpitozás átlagos díja 1800 - 3300 Ft/tól. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szolnokon?

Jelenleg 28 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal bízható meg bátran: bútor kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a bútor kárpitozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha profi bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A bútor kárpitozás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas