Csaptelep beszerelése Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep beszerelése? Ne keresgélj tovább! A Qjob 51 vízvezeték szerelőjének kínálatából választhatsz, 3800-7100 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket, akik gyorsan és megbízhatóan megoldják a feladatot! Mi segítünk megtalálni a tökéletes szakembert, és azonnal ajánlatot küldünk. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz! Az egész szolgáltatás DÍJMENTES! A csaptelep beszerelésének ára függ az adott feladat nehézségétől, de garantáltan a legjobb áron kapod meg a szolgáltatást! Ne vesztegesd az idődet, kérj árajánlatot most!

8 szakember, aki telepíti a csaptelepet most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Adorján

Adorján

Ma is elvallalom.

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik telepítik a csaptelepet Szolnokon!

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával. Ingyenes kiszállással. Non-stop hívhat minket. Bontás és helyreállítás.

  • Csaptelep beszerelése

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sok minden van, 👍

Emánuel
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen.

  • Csaptelep beszerelése

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlan kókler. A kicserélt radiátorok egy részén nem volt meghúzva a csavar sem. A bekötött" WC használhatatlan volt, mindenhol folyt a víz, csak a csatornába nem. Telefonon több időpontban ígérte, hogy jön, kijavítja, persze nem jött,majd a telefont sem vette fel. 3 hetet vártam, hogy a Wc használható legyen, végül más csinálta meg. Senkinek nem ajánlom!

Rezső
2 éve

Hívjon minket ha vízszerelésre, kazáncserére, csaptelep cserére van szüksége. Páty, Biatorbágy, Budakeszi, Telki, és környékén rövid határidővel és kedvező árral. Vízszerelés. Fűtésszerelés. Kazáncsere/javítás. Csaptelepek cseréje. Kedvező árú/megbízható.

  • Csaptelep beszerelése

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész eladó és tulajdonos, széles áruválaszték.

Flórián
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert a csaptelep telepítéséhez és percek alatt kapjon ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN van, és kötelezettségmentes! Kattintson ide!

Egy szakember, aki telepíti a csaptelepet, csaptelep beszerelése közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol található a vízvezeték-csatlakozás a csaptelepen?

A vízvezeték-csatlakozás a csaptelepen általában a csap testében helyezkedik el. Például, a Grohe Eurosmart csaptelep esetében a csatlakozó rész a test jobb oldalán, a Grohe Essence Csaphoz pedig a test alján található, amelyet könnyen megtalálhat a termék kézikönyvében vagy az online leírásban. Általában a csaptelepekhez használt csatlakozók mérete 1/2” vagy 3/8”, és áruk általában 3000-10000 forint között mozog, a márka és minőség függvényében. Azonban az idősebb épületeknél előfordulhat, hogy a csatlakozó mérete eltérő lehet, itt érdemes a szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú csaptelepet válasszak a mosdóhoz?

A legjobb választás a Grohe Eurosmart csaptelep, ami kiváló minőségű, tartós és könnyen tisztítható. Ára körülbelül 30 000 - 35 000 forint között van, de nagyon megéri az árát hosszú távú befektetésként a fürdőszobádban.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: króm vagy bronz csaptelep?

Az ideális választás függ a stílustól és a költségvetéstől. Ha modern és fényes megjelenést keresünk, akkor a króm elemek ajánlottabbak, általában 10 000 forinttól kezdve. Ha azonban rusztikusabb hangulatra vágyunk és nem bánjuk a kopás jeleit, akkor a bronz csaptelep lehet a megfelelő választás, a piaci árak általában 15 000 forinttól indulnak. Végül is mindkét lehetőség megbízható és tartós, fontos, hogy megfeleljen a személyes preferenciáknak és az anyagi lehetőségeknek.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy lehet megszüntetni a csaptelepen jelentkező vízkifolyást?

A csaptelepen jelentkező vízkifolyás megszüntetéséhez általában a tömítéscsere szükséges. A Franke vízcsapok tömítését általában gumi O-gyűrű védi, mely könnyedén cserélhető. Ha az O-gyűrű cseréje nem oldja meg a problémát, akkor javasoljuk az egész patron cseréjét. Ebben az esetben a Franke vízcsapok patronjai általában 5-6 ezer forint körüli áron érhetőek el. Azonban javasoljuk, hogy bízzák a javítást szakemberre.

Olvas