Csatorna felrakás Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 bádogos közül! Korrekt csatorna felrakás árak: 600-1100 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 bádogos most online

László

László

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csatorna felrakás Szolnokon?

600 - 1100 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Bádogozás, ereszcsatornák szerelése, karbantartása és tisztítása. 10 Év Garancia.

 • Csatorna felrakás

  8300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom vigyázat csalók!"

Ereszcsatornák építése. lemezes tetőfedések készítése garanciával. Bádogos munkák vállalása az Ön igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb határidővel! Díjmentes kiszállás. 30 év tapasztalat. Hétvégén is dolgozunk. Ingyenes árajánlat.

 • Csatorna felrakás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kicsit drága

Találjon megfelelő tetőfedőt itt

 • Csatorna felrakás

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minőségi Svédacélból gyártó cég! Ereszcsatorna, cserepeslemez, trapézlemez, click-es és hagyományos korcoltfedés. Csarnok, szendvicspanel, zcu gerendák.

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Állami támogatás. Palatetők felújítása.

 • Csatorna felrakás

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Minden van. Gyors udvarias mindenki.

Tetőkivitelezési és bádogos munkák teljeskörűen. Nálunk egy kézben van az egész folyamat. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon...

 • Csatorna felrakás

  7500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

És még 5 csillag az Eladóhölgynek is aki a rendeléseimet felveszi és örülök, hogy visszatért a kalkulátor, ez nagy segítség. Asztalos minőségű faanyag, nem gyantás, pont jó, szép vágások, gyorsak, kedvesek, mindent megoldanak. Már sok éve járok ide, és nem is fogok máshová. Köszönöm a munkájukat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna felrakás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna felrakás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a csatorna felrakás átlagára 500 - 900 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bádogost Szolnokon?

Ebben a pillanatban 31 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bádogos?

Egy bádogos a következő munkával kereshető meg: csatorna felrakás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi bádogos segítségét?

Egy profi bádogos a csatorna felrakás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: csatorna felrakás?

A csatorna felrakás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy bádogost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas