Duguláselhárítás fix áron Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Duguláselhárítás fix áron: Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb duguláselhárítókat! Hirdesd meg a feladatodat és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 47 megbízható duguláselhárító közül! Korrekt árak: 7200-13500 Ft/alkalom, attól függően, hogy milyen típusú dugulásról van szó. Találd meg a legjobb szakembereket Szolnokon! Ha nem tudod, hogyan válassz szakembert a Qjob-on, ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatodat és a környékbeli szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek! A szakemberek profilját összehasonlíthatod, elolvashatod az értékeléseket és további információkat is kérhetsz. Mindezt DÍJMENTESEN!

7 szakember, aki végzi a duguláselhárítás szolgáltatásokat most online

János

János

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

5300 - 9900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a duguláselhárítás szolgáltatásokat Szolnokon!

Releváns Információ keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search. 99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Duguláselhárítás fix áron

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, gyors, pontos!

Simon
3 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, csőrepedés Bp és környke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • Duguláselhárítás fix áron

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon széleskörű választék és profi eladók jellemzik. Nem kell szerintem mást mondani, ha valakinek gondja van, és máshol megakad, itt segítenek majd!

Lázár
2 éve

Megbízható, minőségi víztisztító megoldásainkat 25 éve kínáljuk ügyfeleinknek. Tegye fel bátran bármilyen műszaki kérdését, minden ajánlatkérésre válaszolunk.

  • Duguláselhárítás fix áron

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kevés az eladó,eggyes dolgokat nehéz megtalálni.

Ödön
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi duguláselhárítóktól?

Igényelj profi duguláselhárító szakember szolgáltatásunkat! Percek alatt válogathatsz az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatában. És ami a legjobb: minden teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a duguláselhárítás szolgáltatásokat, duguláselhárítás fix áron közben Szolnokon