Teljes körű egyedi tok tervezés Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb asztalosokat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 45 tervező közül, 8700-16400 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tok tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 tervező most online

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Antal

Antal

A környeken vagyok.

Mate

Mate

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az egyedi tok tervezés Szolnokon?

8700 - 16400 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Aktuális belsőépítészeti trendeknek megfelelő prémium minőségű anyagok felhasználásával! 3 dimenziós, interaktív látványtervet készítünk, hogy ne érje...

 • Egyedi tok tervezés

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló szakemberek, precíz munka

Szeretné a teraszát, nappalinak, szobának, étkezőnek, társalgónak használni? most Akciósan. Kihasználatlan a terasza, most akciósan télikert lehet a teraszon, megtervezzük!

 • Egyedi tok tervezés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Igazán nagyon örülünk a Férjemmel együtt, hogy a NET-en megleltük ezt a rendkívül jó szakembert. Csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott Mind Ő, mind pedig a csapata. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha barátságos áron rendkívül jó munkát kíván végeztetni. Mindent köszönünk Önnek, a lakás nagyon szép lett.

Cégünk egyedi tervezésű, prémium minőségű konyhák kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Design konyhák tervezése. Minimal konyhák tervezése.

 • Egyedi tok tervezés

  11700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A napokban már másodszor kerestem fel a céget.Telefonos érdeklődésem után haladéktalanul fogadtak felmérés céljából. Horpadás javítása miatt mentem hozzájuk. Megérkezésemkor udvariasan fogadtak, megszemlélték a javítandó részeket és azonnali javítási lehetőséget ajánlottak fel, amivel éltem is. Gyors, szakszerű munkát végeztek. A hibák teljes mértékben eltűntek. Szuper ügyfélkezelés, szakszerű, gyors munka. Köszönöm!

Tisztelt érdeklődő, Szívesen állok rendelkezésére, legyen szó lakberendezési tanácsadásról, teljes kiviteli terv készítésen át, látványtervezésig! Továbbá Homestaging, és Lakásdekorációs tanácsadás szolgáltatások is elérhetőek nálam. Remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem!

 • Egyedi tok tervezés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt , megbízható, lelkiismeretes, precíz munka! Nagyon örülök , hogy Őket választottam!

Szóbeli tanácsadástól a kivitelezésig vállalunk Megbízásokat. SZERETNE VALAMI ÚJAT, EGYEDIT,ÖTLETRE, TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE, FORDULJON BIZALOMMAL HOZZÁM. Segítek eligazodni, a lehetőségek, a stílusok között. Vállalunk belsőépítészetet, lakberendezést, kivitelezést, átalakítást, felújítást. Az otthont stílusosan berendezni művészet. Mivel otthonunk tükörképe a jelenlegi életünknek, ez az ami kihat az életünkre. Megbízással vállalunk: családi házak, lakások, irodák, üzletek, kávézók, nyaralók, éttermek, szépségszalonok, bemutató termek, panziók tervezését. Az elmúlt évek sok ezernyi négyzetméternyi tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy terveinkre a kényelmes terek megalkotása és az otthonos, kellemes hangulatok a jellemzők. Mivel mások vagyunk, az Otthon mindenki számára mást jelent. Szakemberként ennek a megoldása a megrendelőkkel együttgondolkodva – a legfontosabb feladatom, hogy a saját igényeihez, ízléséhez igazítom a terveket, az álmokat valósággá formálom.

 • Egyedi tok tervezés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A termékek ellen nem volt kifogásom. Viszont amikor nem sikerült nekik a kiállítóteremben szereplő színt előállítani bunkók voltak és lekezelőek! Nem való nekik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, pedig szerintem ebből élnek végül is... Nem ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező egyedi tok tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi tok tervezés: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon az egyedi tok tervezés átlagos díja 7800 - 14600 Ft/m. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Szolnokon az egyedi tok tervezés szolgáltatáshoz már 39 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Szolnokon?

Jelenleg 30 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI TOK TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek asztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható asztalost keresned akkor, ha a következőre van szükséged: egyedi tok tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos az egyedi tok tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas