Teljes körű fürdőkád szifon szerelése Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Fürdőkád szifon szerelése? Válassz a Qjob 48 vízvezeték szerelője közül! Korrekt árak 6200-11600 Ft/db között. Találd meg a legjobb szakembert Szolnokon! Ne keresgélj tovább! A Qjob-on megtalálhatod a legjobb fürdőkád szifon szerelőket Szolnokon és környékén. Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az árak 6200-11600 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú fürdőkád szifonra van szükséged. De ne aggódj, a Qjob-on mindig korrekt árakat kínálunk. Ne habozz, kérj ajánlatot most! És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN!

7 vízvezeték szerelő most online

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Richárd

Richárd

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Szolnokon!

25 éve az ipari vízszűrésben tevékenykedünk, megbízhatóság, elégedett ügyfelekben hiszünk. Vízszűréssel foglalkozunk 25 éve, komplex megoldásokat kínálunk ipari cégeknek.

  • Fürdőkád szifon szerelése

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Hatalmas választék, segítőkész kiszolgálás, jó árak. Évek óta ide járok.

Ignác
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen.

  • Fürdőkád szifon szerelése

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlan kókler. A kicserélt radiátorok egy részén nem volt meghúzva a csavar sem. A bekötött" WC használhatatlan volt, mindenhol folyt a víz, csak a csatornába nem. Telefonon több időpontban ígérte, hogy jön, kijavítja, persze nem jött,majd a telefont sem vette fel. 3 hetet vártam, hogy a Wc használható legyen, végül más csinálta meg. Senkinek nem ajánlom!

Rezső
2 éve

Hívjon minket ha vízszerelésre, kazáncserére, csaptelep cserére van szüksége. Páty, Biatorbágy, Budakeszi, Telki, és környékén rövid határidővel és kedvező árral. Vízszerelés. Fűtésszerelés. Kazáncsere/javítás. Csaptelepek cseréje. Kedvező árú/megbízható.

  • Fürdőkád szifon szerelése

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész eladó és tulajdonos, széles áruválaszték.

Flórián
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, fürdőkád szifon szerelése közben Szolnokon