Teljes körű gipszkarton vakolás Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Kőművest könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kőműveseket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 36 kőműves közül, 900-1700 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton vakolás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 kőműves most online

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Szilveszter

Szilveszter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkarton vakolás Szolnokon?

900 - 1700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesk Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Keresse fel műszaki vezetőnket a gyors felmérés és árajánlat készítésre! Baumit és LB Knauf anyag. Gépi vakolás, gépi glett. Komplex gépi technológia. Igény szerint festésig. Szolgáltatások: gépi vakolás, gépi glettelés, festéssel kompletten. Főbb szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal íves felület (10% nagyobb felület) többletvakolás; Kültéri glettelés; Vakolás Építőipari. tisztasági festés

 • Gipszkarton vakolás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Heló mindenkinek, egy lakás felújítással bíztam meg Barta urat amiben bontás, kőműves munka, festés, burkolás,parkettázás és az ipar szinte minden ágazata szerepelt benne. A véleményem csupán annyi hogy mint csapat munkájuk,hozzáéréssük, precizitásuk mellett kifogástalan munkát végeztek. Az elején mint laikus követtem a munka folyamatát de a 2-3 nap után elegendő tapasztalattal úgy döntöttem, teljesen felesleges vagyok mert, minden a megbeszéltek és a legjobb szakértelemben zajlik. Teljesen korrekt, humánus és megbízható Barta István és remélem Januárban ismét találkozunk a következő "kis palotám" kialakítása ügyében. Ez úton ismét köszönöm önnek és az embereinek a nagyszerű munkát.

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken. Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Nyílászárók védelme. Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vakolat javítása oldalfalon (80-99% ); Gipszkarton glettelés, gyors, tiszta, pontos munka, fa lakkozás

 • Gipszkarton vakolás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Csatlakozom az előttem szólókhoz, azaz csak jókat tudok mondani Sárvári úrról. A megbeszélt időben jöttek és jó minőségben gyorsan,tisztán dolgoztak.Mindenkinek csak ajánlhatom.

Kézzel festett, egyedi faldekoráció készítése megrendelésre! Díszítőfestés, graffiti. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Régi kőporos vakolat festés, Festés professzionálisan, Lépcső festés, cső mázolás, erkély

 • Gipszkarton vakolás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan kellett szakembert keríteni, mert a korábban lebeszélt cserben hagyott minket, ez mindig veszélyes, mert nincs idő válogatni, de nagy szerencsénk volt, nagyon korrekt minden szempontból. Amit megbeszéltünk úgy volt, nem volt plusz költség, nem várt váratlan kiadás, precíz munka, kihozták amit lehetett az alapokból. Nagyon megvagyok velük elégedve, első szakember aki nem hagyott maga után több napnyi takarítani valót, nem isznak, nem beszélnek csúnyán, nem veszekedtek, tették a dolgukat csendben, precízen. Ha bővítem a házat, akkor biztosan őt hívom az új tetőhöz.

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Gipszvakolás profi csapat. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fal csiszolás; Mennyezeti repedések eltüntetése, Vakolás Építőipari, garázskapu festés mázolás

 • Gipszkarton vakolás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Mindent megcsinált, amit megbeszéltünk, több ponton túl is teljesítette az elvárásainkat. Rendkívül igényes munkavégzés, nagyon kedves, normális csapat, tiszta, rendezett környezetet hagynak maguk után és megkifogásolhatatlan munkát. Csak a javaslataival több százezret spórolt nekünk, az előre nem tervezett munkákat is elvállalta korrekt árazással. Megbízható, mindenkinek nagyon ajánlom!

Üdvözlöm az oldalamon.Festest mazolast és tapètazast vállalok.Elerhetősegem:.Keressenek bátran telefonon.Köszönöm. Amiket vállalok: Ereszdeszka festés, Minőségi munka, Meszelés, tisztasági mázolás, gipszkarton álmennyezet építése

 • Gipszkarton vakolás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Teljes mértekben elégedettek vagyunk, korrekt ár és kivitelezés.Munkájában maximalisan precíz, pontos, megbízható szakember! Mindenben tartja magát a megbeszéltekhez. Rendkívül becsületes alkalmazkodó szakember, ami ritka kincs a mai világban!!!!!

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Értékelt festők. Megfizethető árak. Azonnali online árbecslés. Magyar festők... Fő profilunk: Festés előtti falmosás, Festés, mázolás magas minőség, Gyerekszoba falfestés, poszter tapétázás, fürdőszoba burkolás

 • Gipszkarton vakolás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors precíz csak jót tudok írni

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kőműves szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kőműves gipszkarton vakolás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton vakolás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a gipszkarton vakolás átlagos díja 4700 - 8900 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesk - hogyan választhatunk Szolnokon?

Szolnokon a gipszkarton vakolás szolgáltatáshoz már 39 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Szolnokon?

Most 30 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON VAKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk kőművest?

Megéri egy Qjob-on regisztrált kőművest megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: gipszkarton vakolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy kőműves segítségét?

Egy profi kőműves a gipszkarton vakolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha kőművest hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas