Ház vakolás Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Kőművest könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kőműveseket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 49 kőműves közül, 1500-2900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a ház vakolás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 kőműves most online

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

józsef

józsef

Ingyenes kiszallas.

Szilveszter

Szilveszter

erdekel.

Mennyibe kerül a ház vakolás Szolnokon?

1500 - 2900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesk Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Friss, profi megközelítés. Magyar festők hálózata. Megfizethető árak. Értékelt festők. Azonnali online árbecslés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fa ablak festés, Kérjen ingyenes árajánlatot, Konyhaszekrény festés, makulatúra, épület burkolás

 • Ház vakolás

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Csatlakozom a legelső véleményhez! A munkát nem fejezte be a kifizetett anyagot elvitte a helyszínről. Azóta a telefont nem veszi fel, illetve kinyomja. Semmire sem reagál. Számla nélkül dolgozik. Sem anyagról sem az elvégzett munkáról nem ad számlát. Jellemtelenül az autója lerobbanására hivatkozik és minket háromszor vert át, hogy jön és befejezi a munkát, de csak üres ígéretre vártunk órákig. Kifizettem az anyagot a munkadíjat és plusz még az üzemanyag költségem a potyára megtett utakért. SENKINEK SEM AJÁNLOM!!!!!! Kérem az első ajánlatkérőt, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy jogi útra tereljük a dolgot. Ha van még megkárosított ajánlatkérő őt is szívesen fogadom.

Kül és beltéri festés, lakásfelújítás pontos határidővel, garanciával Budapest Pest megye. Családi házak, lakások, Irodaházak Ipari és Közületi létesítmények Felújítása- Festése. Garanciával. Gyors Kiérkezés. Szolgáltatások: Szobafestés, Mázolás, Tapétázás. Amiket vállalok: Festés hengerrel, Korrekt áron, kedvezményekkel, Ház külső színezés, fűrészporos tapétázás, épcső burkolás

 • Ház vakolás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Azt csinálta, amit megbeszéltünk! Rövid határidővel, remek munkát végeztek! :)

Vállalunk teljeskörű lakásfelújítást, generálkivitelezést. Kőművesmunkák falazás betonozás hudeg-melegburkolás szigetelés gipszkartonszerelés festés mázolás nyílászárók cseréje beépítéye stb stb Igényes,gyors,precíz,munkavégzés. Lakások,házak felújítása Amiket vállalok: Parketta festés, Beltéri festés, mázolás, Fűtés rézcső festés, laminált parkettázás, aljzat betonozás

 • Ház vakolás

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Megbizható,a megbeszéltek szerit dolgozik és jó kapcsolattartó ,mindent meg tudtunk beszélni változtatásokban partner. Segitőkész ,szakmailag odateszi magát.Ajánlom másoknak is jó szivvel.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal állunk minden leendő és már meglévő ügyfelünk rendelkezésére. Vállaljuk kisebb-nagyobb családi házak kültéri és beltéri festését, tapétázását, glettelését valamint szigetelését. Panellakások belső felújítását, gipszkarton álmennyezetek és válaszfalak kialakítását. Amiket vállalok: Ház festés, Ingyenes Felmérés és Árajánlat, Kőporos vakolat festés, fűrészporos tapétázás, laminált parketta

 • Ház vakolás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A múlt hónapban találtam az oldalon Istvánékat. A lakásom teljes felújítását (festés, burkolás, villany szerelés, ablakok-ajtók cseréje) bíztam rájuk. Nagyon örülök hogy Őket választottam. Nagyon szépen, igényesen, precízen és gyorsan dolgoztak. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.

Tervezés és kivitelezés országosan rövid határidővel. Dekorációs falfestés ötlete megvalósításra vár? Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Mennyezet festés, Akciók, Ingyenes felmérés, Konyha festés, falfestés, épület burkolás

 • Ház vakolás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

GYors, pontos, megbízható , nagyon jó szakember remek csapattal! Mindenkinek ajánlom. 2 állásos autóbeállót és tetőlécezést csináltak nálunk.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák Főbb szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Kültéri glettelés, Garantáltan Repedésmentes Fal, falfestés

 • Ház vakolás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó szakember. A munka folyamán rugalmas volt, maximálisan alkalmazkodott a többi szakemberhez. Nagyon segítőkész. Bátran ajánlom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kőműves szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kőműves ház vakolás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház vakolás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a ház vakolás átlagos díja 5400 - 10200 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Szolnokon a ház vakolás szolgáltatáshoz már 42 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kőművest Szolnokon?

Jelenleg 32 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ VAKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő munkával kereshető meg: ház vakolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kőműves?

Egy jó kőműves részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha kőművest hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas