Kád beépítés Szolnok területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Exkluzív kád beépítés szolgáltatásunkkal garantáltan a fürdőszobád leglátványosabb része lesz! Tapasztalt szakembereink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával végzik el a munkát, így garantált a tartósság és a megbízhatóság. Szolnok és környékén vállaljuk a munkálatokat, így nem kell messzire menned a tökéletes fürdőszoba élményért. Az árak intervallumokban mozognak, amelyek a kád típusától és a kívánt funkcionalitástól függenek. Például, egy egyszerű, alap kád beépítése 80 000 Ft-tól indul, míg egy jacuzzi kád beépítése akár 300 000 Ft-ig is terjedhet. Ne habozz, hívj minket még ma, és tedd szebbé az otthonodat a mi segítségünkkel!

8 kád beépítőnek most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

15700 - 29400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kád beépítők Szolnokon!

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás!

  • Kád beépítés

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Munkából hazaérve tapasztaltam, hogy totál eldugult a mosogató lefolyója. Gyorsan kellett valaki, ezért keresgéltem a neten és szerencsémre, szerintem az egyik legprofibb szakira leltem. Még aznap kijött Veresegyházra, amit remélni sem mertem, és minden mocsok nélkül megúsztam a dugulás elhárítást. Udvarias és nem levágós szakemberrel volt dolgom. Ezúton is köszönöm a gyors és precíz munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sok ilyen kellene!

Emánuel
2 éve

Hívjon minket ha vízszerelésre, kazáncserére, csaptelep cserére van szüksége. Páty, Biatorbágy, Budakeszi, Telki, és környékén rövid határidővel és kedvező árral. Vízszerelés. Fűtésszerelés. Kazáncsere/javítás. Csaptelepek cseréje. Kedvező árú/megbízható.

  • Kád beépítés

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész eladó és tulajdonos, széles áruválaszték.

Flórián
2 éve

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás! Nem kell félnie...

  • Kád beépítés

    4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Van minden mi szem szájnak ingere. És a multik alatt vannak az árak 😉

Tamás
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj kád beépítő szolgáltatást percsek alatt! Érkeznek az ellenőrzött helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy kád beépítőnek, kád beépítés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet biztosítani a kád stabilitását a padlóhoz képest?

A kád stabilitásának biztosításához ajánlott beépíteni a kád lábait vagy tartóit a padlóba, illetve használni antivibrációs szivacsokat. A megfelelő kádtartó rendszer árakat 2000 és 5000 forint között találhatunk a Baumax vagy Praktiker áruházakban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet biztosítani a kád stabilitását a falhoz képest?

Az optimális megoldás a kád konzolja, mely biztosítja a stabilitást, és javasolt ára 5000-10000 forint között mozog. A falhoz rögzítéshez szükséges tartozékok általában a csavart, dűbelt, és a szerszámot tartalmazzák, összesített költsége pedig általában 1000 forint körül van.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a kád helyét a fürdőszoba ergonómiájában?

A kád helyének kialakítása a fürdőszoba ergonómiájának számos fontos tényezőjétől függ, beleértve az ajtó és ablak helyzetét, a WC és mosdó pozícióját, valamint a fürdőszoba méretét. A kényelmes fürdést biztosító kád mérete és elhelyezése eltérő lehet az egyéni igényektől és a rendelkezésre álló területtől függően. Tapasztalataink alapján a legnépszerűbb termékek közé tartoznak a Nice kádak, amelyek árban a középkategóriába tartoznak és széles méretválasztékkal rendelkeznek.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a kád helyét a fürdőszoba stílusában?

A fürdőszoba stílusa, helyiségi elrendezés és a vízvezeték rendszere azok a tényezők, amelyek hatással vannak a kád helyére. A használt kád típusa függ a fürdőszobában rendelkezésre álló tér nagyságától, a stílustól és a kényelmi igényektől. A kád árának nagyban befolyásolja az anyaga, így például, a Porcelanosa burkolatainak használata lehetővé teszi a kádak magas minőségű kialakítását, míg a rozsdamentes acél vagy a műanyag kádak olcsóbb lehetőséget biztosítanak.

Olvas