Kátránypapír tetőszigetelés Szolnok területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőszigetelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 37 tetőszigetelő közül! Korrekt kátránypapír tetőszigetelés árak — 1000-1800 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 tetőszigetelő most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Géza

Géza

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kátránypapír tetőszigetelés Szolnokon?

1000 - 1800 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőszigetelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőszigetelőt!

lapostető szigetelés, precíz munka, megbízható szakemberek, garancia, hőszigeteléshez, beázás ellen kiváló, vízszivárgás kizárva. 10 év garancia. Társasházi kedvezmények.

 • Kátránypapír tetőszigetelés

  8800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors udvarias segitokesz

Tetőkivitelezési és bádogos munkák teljeskörűen. Nálunk egy kézben van az egész folyamat. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon...

 • Kátránypapír tetőszigetelés

  7500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

És még 5 csillag az Eladóhölgynek is aki a rendeléseimet felveszi és örülök, hogy visszatért a kalkulátor, ez nagy segítség. Asztalos minőségű faanyag, nem gyantás, pont jó, szép vágások, gyorsak, kedvesek, mindent megoldanak. Már sok éve járok ide, és nem is fogok máshová. Köszönöm a munkájukat!

Magas minőségű, hosszú élettartamú, osztrák alapanyagok minőségtanúsítvánnyal. Felmérés, tanácsadás, kivitelezés: szigetelés, fedés, felújítás, bontás nélkül 1998 óta! Több mint 10.000 nm tető. Teljes CSOK ügyintézés.

 • Kátránypapír tetőszigetelés

  8800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Aranyos, kedves kiszolgálás! Nagyon csinos a hölgy:)

Tippek és tanácsok a Terrán tetőfedéssel foglalkozó szakmai portálján. Szakmai segítség, blogcikkek, videótanácsok, díjmentes alkalmazások, elkészült projektek.

 • Kátránypapír tetőszigetelés

  8300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, megbízható, precíz!

Kiemelkedő törőszilárdság, gazdaságos kivitelezés, rugalmas beépíthetőség. Törés-, fagy-, viharálló, ellenáll az UV sugárzásnak, saveróziónak. Kerámia tetőcserép. Esztétikus fedés. Téglavörös tetőcserép. Magas szilárdság. Könnyű tetőcserép. Ideális tetőfelújításhoz.

 • Kátránypapír tetőszigetelés

  7500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Egy 120 nm-es tető javítását kértük tőlük. Gyorsan kijöttek, és mindenben segítettek nekünk. Egy ismerősünk ajánlotta őket, hogy megbízhatóak. Nagyon szép lett a tetőnk, és nagy örömet szereztek nekünk ezzel. Köszönjük, és ajánljuk őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőszigetelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőszigetelő kátránypapír tetőszigetelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kátránypapír tetőszigetelés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a kátránypapír tetőszigetelés átlagára 1200 - 2300 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Szolnokon a kátránypapír tetőszigetelés szolgáltatáshoz már 40 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőszigetelőt Szolnokon?

Jelenleg 31 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÁTRÁNYPAPÍR TETŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőszigetelő?

Egy tetőszigetelő ezzel a munkával bízható meg: kátránypapír tetőszigetelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tetőszigetelő segítségét?

Egy profi tetőszigetelő a kátránypapír tetőszigetelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőszigetelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas