Teljes körű kazán tervezés Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb épületgépészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 38 épületgépész közül, 2500-4700 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a kazán tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 épületgépész most online

Miklós

Miklós

erdekel.

Antal

Antal

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kazán tervezés Szolnokon?

2500 - 4700 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Víz-, gáz-, fűtés szerelési anyagok széles választéka raktárról. Szakértői kiszolgálás. Épületgépészeti kivitelezés és kereskedelem. Szakértőink segítik terveitől az átadásig.

 • Kazán tervezés

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Közeli hely ahol gyorsan dolgoznak és szabályozzák a féktárcsát.

Betty S.
2 éve

Ingyenes helyszíni felmérés, tervezés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot

 • Kazán tervezés

  9200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Korrektek, jól és gyorsan dolgoznak.

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. 3D-s látványtervek. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Kazán tervezés

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb, a legmegbízhatóbb

Lakások teljeskörű tervezése, felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával!

 • Kazán tervezés

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Tudok jót és nem jót írni róluk. A jó, hogy hamar kicserélték a generátort, és néhány járulékos alkatrészt (szíj, feszítő görgő), egészen pontosan 2 nap alatt, amikor útközben megszűnt a töltés és épp be tudtam gurulni hozzájuk. Az is jó, hogy gyári beszállítói alkatrészekkel dolgoznak (amelyek egyébként nem olcsók, sőt, nagyon nem! De végül is logikus...) Meg az is jó, hogy korrektül adnak számlát és munkalapot. Amivel nem voltam elégedett, hogy bár új volt a szíj, de mégis sokszor csúszott, csicsergett, amit nem tudtam mire vélni. Egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy a görgőn rossz helyen fut, szinte le akar szaladni. Hozzájuk már nem vittem vissza a kocsit, hanem más szerviz megállapította, hogy nem volt elég csak a feszítő görgőt, hanem a csapágyat is ki kellett volna cserélni. Úgyhogy kérem, máskor több figyelmet, Uraim!

Budus75
2 éve

Segítünk a tervezéstől az üzemeltetésig. A tanácsadás keretein belül kidolgozunk egy komplett üzemeltetési stratégiát személyre szabva.

 • Kazán tervezés

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon meg vagyok elégedve velük! Műszakira vittem ma az autómat hozzájuk, amit gyorsan elvégeztek, kedvesek voltak mindvégig. Még azt is megkérdezték, hogy nem-e eladó az autóm olyan jó állapotú és mert leginkább japán. :D Mindenkinek ajánlom őket! Hatalmas pacsi srácok, máskor is hozzátok megyek! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész kazán tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kazán tervezés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a kazán tervezés átlagára 2200 - 4100 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Szolnokon a kazán tervezés szolgáltatáshoz már 42 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek épületgépészt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 32 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAZÁN TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok épületgépészt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált épületgépészt hívnod ha szükséged van erre: kazán tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi épületgépész segítségét?

Egy jó épületgépész a kazán tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha épületgépészt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas