Kémény építés téglából Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 37 kéményépítő közül! Korrekt kémény építés téglából árak: 30600-57500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 kéményépítő most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kémény építés téglából Szolnokon?

30600 - 57500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

 • Kémény építés téglából

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, segítőkész társaság!

Tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak!...

 • Kémény építés téglából

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon segítőkészek voltak, egyből megkaptuk amit szerettünk volna.

Lapostetők szigetelése PVC és bitumenes lemez technológiával, palatető javítás, felújítás. 20 év szakmai tapasztalat.Részletekért hívjon. Társasházi kedvezmények. 10 év garancia. Határidőre.

 • Kémény építés téglából

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Két hétre vállalt kéményszegélyt egy hónap alatt sikerült elkészíteniük több hibával, selejt, használhatatlan minőségben. Ameddig bent voltam, egy másik vevő hasonló problémákról számolt be az ügyintéző hölgynek. Hitvány, megbízhatatlan, kókler cég! Nem ajánlom!

Kiemelkedő törőszilárdság, gazdaságos kivitelezés, rugalmas beépíthetőség. Törés-, fagy-, viharálló, ellenáll az UV sugárzásnak, saveróziónak. Kerámia tetőcserép. Esztétikus fedés. Téglavörös tetőcserép. Magas szilárdság. Könnyű tetőcserép. Ideális tetőfelújításhoz.

 • Kémény építés téglából

  7500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Egy 120 nm-es tető javítását kértük tőlük. Gyorsan kijöttek, és mindenben segítettek nekünk. Egy ismerősünk ajánlotta őket, hogy megbízhatóak. Nagyon szép lett a tetőnk, és nagy örömet szereztek nekünk ezzel. Köszönjük, és ajánljuk őket!

Kérjen Ingyenes Árajánlatot. Akciós Tetőfelújítás Cserepeslemezzel az egész Országban. Tetőfelújítás minőségi anyagokkal. Kérjen Ingyenes árajánlatot, akár hétvégén is! Akciós Árak. Minőségi munka. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is hívhat.

 • Kémény építés téglából

  8800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, udvarias kiszolgálás! Jó üzlet!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény építés téglából közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés téglából: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a kémény építés téglából átlagos ára 40900 - 76700 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Szolnokon?

Jelenleg 27 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS TÉGLÁBÓL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kéményépítő?

Egy kéményépítő a következő feladattal kereshető meg: kémény építés téglából vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kéményépítő?

Egy megbízható kéményépítő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: kémény építés téglából?

A kémény építés téglából és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy kéményépítőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas