Kémény tisztítás Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 37 kéményépítő közül! Korrekt kémény tisztítás árak: 9600-18000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 kéményépítő most online

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Tivadar

Tivadar

erdekel.

Mennyibe kerül a kémény tisztítás Szolnokon?

9600 - 18000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Magas minőségű, hosszú élettartamú, osztrák alapanyagok minőségtanúsítvánnyal

 • Kémény tisztítás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors ügyintézés, korrekt munka szép kivitelezés.

Tető- és bádogosmunkák, szigetelés az év minden napján, akár hétvégén is, több mint 40 éve. Szigetelések, karbantartás, bádogos munkák, tetőfedés és felújítás, 40+ év...

 • Kémény tisztítás

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Pontos,korrekt és nagy szakértelmű ember. Gyors és hatékony ajánlat. Nincs mellébeszélés és vetítés. Lényegre törő és őszinte! Remélem a kivitelezés is ennyire hatékony lesz. Jó szívvel ajánlom!

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Gyors és Díjmentes ajánlatkérés, nincs rejtett költség! Hívj minket Most, Hétvégén is.

 • Kémény tisztítás

  9200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kis helyen nagy választék. Szuper bolt.

Magas minőségű, hosszú élettartamú, osztrák alapanyagok minőségtanúsítvánnyal. Felmérés, tanácsadás, kivitelezés: szigetelés, fedés, felújítás, bontás nélkül 1998 óta! Több mint 10.000 nm tető. Teljes CSOK ügyintézés.

 • Kémény tisztítás

  8800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Aranyos, kedves kiszolgálás! Nagyon csinos a hölgy:)

Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Garanciával. Megbízható tetőfedő, javítás országosan, számlával, garanciával. Várom hívását. Teraszok építése. Megbízható csapat. Tetőszigetelés készítés. Bádogozás. Ácsmunkák. Tetőjavítás.

 • Kémény tisztítás

  9400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos kiszállítàs. Egy hiányosság : nem lehet kártyával fizetni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény tisztítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény tisztítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a kémény tisztítás átlagára 8600 - 16100 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Szolnokon a kémény tisztítás szolgáltatáshoz már 42 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 32 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek kéményépítőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált kéményépítőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: kémény tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi kéményépítő segítségét?

Egy megbízható kéményépítő a kémény tisztítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kéményépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas