Konténer burkolás Szolnok területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konténerburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Szolnokban 36 szakember áll rendelkezésre konténer burkolásra. Válassza a legjobbat, és tegye igazán egyedivé otthonát! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 konténerburkoló most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvállalom.

Kalman

Kalman

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a konténer burkolás Szolnokon?

3800 - 7100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konténerburkolóok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konténerburkolót!

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Konténer burkolás

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Gyors profi munka!

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Konténer burkolás

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Hozzáértő kiszolgálás, jó árak.

Bízza ránk medencéje építését, mert mi értünk hozzá! Medenceépítés 1975 óta. Típusok: Zsaluköves medencék, Magiline medence, Fémfóliás medencék, Műanyag medencék.

 • Konténer burkolás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Profi munkát végeztek.Pontos, korrekt, megbízható csapat! Az előre megbeszélt feltételekkel végezték el a munkát. Csak ajánlani tudom Őket!

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Konténer burkolás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kellemes környezet, jó kiszolgálás. Kedvező árak, széles választék, kiváló minőség! Bőséges parkolási lehetőség, hosszú nyitvatartási idő.

Meleg és tiszta fürdővíz tavasztól őszig. Növelje az úszás élményét a SunnyTent. Ingyenes szállítás minden sátorhoz. A SunnyTent könnyen telepíthető. Rendeljen most! Még télen is.

 • Konténer burkolás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Egy negatívum van túl nagy a választék, el veszik az ember! Segítőkész, kedves eladóhoz volt szerencsénk, másnap szó nélkül cserélték az élvédőt mert nem passzolt a szín!

Hobbi'e H
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konténerburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló konténer burkolás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konténer burkolás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a konténer burkolás átlagára 3400 - 6300 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Szolnokon a konténer burkolás szolgáltatáshoz már 35 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Szolnokon?

Jelenleg 27 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTÉNER BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával kereshető meg: konténer burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

A jó burkoló részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas