Lambéria festés Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 szobafestő közül, 1700-3200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a lambéria festés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 szobafestő most online

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

józsef

józsef

Ma is elvallalom.

Balazs

Balazs

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lambéria festés Szolnokon?

1700 - 3200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Gépi vakolás területén az egyik piacvezető cég vagyunk Magyarországon. Vállaljuk falak, mennyezetek, homlokzatok gépi vakolását. Profi szerszámok. Minőségellenőrzés. Minőségi garancia. Minősített szakemberek. Szolgáltatások: Gépi vakolás, Gépi glettelés, Festés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Lambéria festés, Beltéri festés, mázolás, Fűtéscsövek festés, ablak mázolás, épcső burkolás

 • Lambéria festés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kifogástalan hozzáállású mesterember. Komoly feladattal bíztuk meg korántsem optimális feltételek mellett, melyet igényesen és alaposan oldott meg. Szívből ajánlom mindenkinek.

Tervezés és kivitelezés országosan rövid határidővel. Dekorációs falfestés ötlete... Főbb szolgáltatásaink: Konyhabútor festés, Festés 50% engedmennyel, Beton festés, mázolás, lépcső betonozás

 • Lambéria festés

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Néha egymás után négyszer is.A munkájukra méltán lehetnek büszkék és csak ajánlani tudom Őket.

Egyedi elképzelésü festés és kartonos munkákat vállalok Pécs területén. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal. Főbb szolgáltatásaink: Palatető festés, Festés professzionálisan, Fűtéscsövek festés, mintás tapétázás, járólap bontás

 • Lambéria festés

  1900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Szépen és jól dolgozott

Festőmester vállal szobafestés- mázolás, tapétázást, tisztasági festést minőségi kivitelbe. Közületi és magán megrendelők részére referenciákkal, garanciával, ingyenes kiszállással. csatornázás fűtésszerelés. ingyenes árajánlat. lakásfelújítás generálban. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Festés falra, Festés és mázolás, Falfestés szórópisztollyal, makulatúrázás, épület burkolás

 • Lambéria festés

  2700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A Szakember által képviselt RENOV PLUS Kft megbízható, korrekt és minden tekintetben pontos PARTNER volt a közös munkában. Bízom benne, hogy még fogunk együtt dolgozni.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Sok éves tapasztalattal referenciákkal rendelkezünk a családiházak szerkezetépítésében. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Fő profilunk: Járólap festés, Festés, Mázolás, Tapétázás, Fűtéscső festés, kisebb munkát, lépcső betonozás

 • Lambéria festés

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Miután az eredeti kivitelező csapat a megbeszélt időben nem vette fel a munkát és örökre elérhetetlenné vált, kissé bizalmatlanul kerestem meg ismeretlenül, de ajánlások alapján Szakembert egy 120 nm lakás felújításával.

30 év szakmai tapasztalattal vállaljuk lakások, irodák, családi házak festését, mázolását. Vállaljuk lakása teljes kifestését. Tisztasági festés Akciós áron! Garancia. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Csövek festés, Minőségi munka, Dekorációs falfestés, pince festés, konyha burkolás

 • Lambéria festés

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Tartották magukat az előre egyeztetett határidőhöz és árajánlathoz, valamint rugalmasan kezelték a felmerült extra igényeket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő lambéria festés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lambéria festés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a lambéria festés átlagára 15000 - 28100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 28 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAMBÉRIA FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal kereshető meg: lambéria festés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: lambéria festés?

A lambéria festés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy szobafestőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas