Teljes körű lemez zuhanytálca beépítése Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Készül a fürdőszobád felújítása és lemez zuhanytálcát szeretnél beépíteni? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on válassz a 47 vízszerelő közül és értékeld a legjobb szakembert Szolnokon! Korrekt árak, 15900-29900 Ft/db-tól, amelyek az adott feladattól függnek. Nincs ötleted, hogyan kezdj neki? Oszd meg velünk a feladatot és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Profiljukat összehasonlíthatod, visszajelzéseket olvashatsz és további információkat kérhetsz, hogy biztosan a legjobbat válaszd! Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a kényelmet és a minőséget!

7 vízvezeték-szerelő most online

Miklós

Miklós

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

21600 - 40500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Szolnokon!

99%-os egyezés Wc Csere. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Wc Csere...

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlan, lekezelő.Megbeszéltünk többször valamit, nem tartotta be és utána még meghazudtolt. Senkinek nem ajánlom!!! Nulla csillag. Sőt!

Benedek
3 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, csőrepedés Bp és környke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon széleskörű választék és profi eladók jellemzik. Nem kell szerintem mást mondani, ha valakinek gondja van, és máshol megakad, itt segítenek majd!

Lázár
2 éve

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával. Ingyenes kiszállással. Non-stop hívhat minket. Bontás és helyreállítás.

  • Lemez zuhanytálca beépítése

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sok minden van, 👍

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, lemez zuhanytálca beépítése közben Szolnokon