Nyaraló felújítás Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 48 kivitelező közül, 5900-11100 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a nyaraló felújítás! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 kivitelező most online

Tihamer

Tihamer

Ma is elvallalom.

akos

akos

A környeken vagyok.

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a nyaraló felújítás Szolnokon?

5900 - 11100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Teljes körű felújítást vállalunk profi szakemberekkel lakások és családi házak esetén is. Bízza otthona felújítását profi szakemberekre. Generálkivitelezés magas minőségben. Fő profilunk: Tapétázás; Gépi vakolás; Lábazat festés. Lakásfelújítás

 • Nyaraló felújítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Igazi szaküzlet hozzáértő eladókkal!

Versenyképes árazás, azonnali munkakezdès Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal vakolás; Konyha festés. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Nyaraló felújítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyom profi csapat, precízen és nagyon tisztán dolgoznak. Udvariasak, segítőkészek, megbízhatóak. Örülök, hogy rájuk találtam, szép munkát végeztek.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Exclusive kialakítások. Minőségi felújítás. Ingyenes felmérés. Feladatok amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Nemesvakolat festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Nyaraló felújítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, szép munka. Bármikor újra megbíznám őket.

Az egész országban, a családi házak felújítási specialistájával. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk és személyesen mindent átbeszélünk. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint. Ingyen helyszíni felmérés. Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkartonozás tetőtérben; Szobafestés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Nyaraló felújítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors precíz munka jó áron

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron Feladatok amiket vállalok: Vlies tapétázás; Gipszkarton javítása; Meszelés. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Nyaraló felújítás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Az emeleten dolgozó hölgy ha jól emlékszem Léna, segítőkész, gyors, szakmai tudása tökéletes, és ha hiba csúszik a rendszerbe , azon van , hogy ezt gyorsan rendbe hozzák. Bárcsak ilyen lenne mindenhol a személyzet. Ezek után amikor Szeghalmon járok biztos be fogok nézni.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkartonozás; Tisztasági festés. Lakásfelújítás

 • Nyaraló felújítás

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon felkészült csapat, helyben talán a legszélesebb termékpalettával

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező nyaraló felújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nyaraló felújítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a nyaraló felújítás átlagára 2600 - 4800 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Szolnokon a nyaraló felújítás szolgáltatáshoz már 42 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 32 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NYARALÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező ezzel a feladattal bízható meg: nyaraló felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakásfelújítás kivitelező?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: lakásfelújítás kivitelező?

Ha a legjobb lakásfelújítás kivitelező segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A nyaraló felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas