Önhordó zuhanytálca beépítése Szolnok területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Keresed a tökéletes szakembert, aki korrekt áron önhordó zuhanytálca beépítést végez Szolnokon? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on található 48 vízvezeték szerelő közül választhatsz, akik azonnal felkeresnek árajánlattal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját és visszajelzéseit, hogy biztosan a legjobbat válaszd! És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket és bízd ránk a feladatot! Áraink korrektek és kedvezőek, 20600-38700 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú önhordó zuhanytálca beépítést szeretnél. Hívj minket most és élvezd a kényelmet és a minőséget, amit csak a Qjob szolgáltatásai nyújtanak!

8 szakember most online

József

József

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Dancs

Dancs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

21900 - 41100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szolnokon!

Megbízható, minőségi víztisztító megoldásainkat 25 éve kínáljuk ügyfeleinknek. Tegye fel bátran bármilyen műszaki kérdését, minden ajánlatkérésre válaszolunk.

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kevés az eladó,eggyes dolgokat nehéz megtalálni.

Ödön
2 éve

Beépíthető WC tartályok széles választéka Geberit. Minőség korrekt árakon. Minden egy helyen a gyönyörű új fürdőszobájához.

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Ügyelnek a részletekre, kiváló munkát végeztek!

Salamon
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, csőrepedés Bp és környke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon széleskörű választék és profi eladók jellemzik. Nem kell szerintem mást mondani, ha valakinek gondja van, és máshol megakad, itt segítenek majd!

Lázár
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, önhordó zuhanytálca beépítése közben Szolnokon