Tetőcsere Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 tetőfedő közül! Korrekt tetőcsere árak: 2600-5000 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 tetőfedő most online

Tibor

Tibor

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tetőcsere Szolnokon?

2600 - 5000 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

 • Tetőcsere

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, segítőkész társaság!

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Bádogozás, ereszcsatornák szerelése, karbantartása és tisztítása. 10 Év Garancia.

 • Tetőcsere

  8300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom vigyázat csalók!"

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül.

 • Tetőcsere

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész dolgozók. Gyors ügyintézés.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés. Tetőfedés. Tetőjavítás. Bádogos munkák.

 • Tetőcsere

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Minden van

Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Garanciával. Megbízható tetőfedő, javítás országosan, számlával, garanciával. Várom hívását. Teraszok építése. Megbízható csapat. Tetőszigetelés készítés. Bádogozás. Ácsmunkák. Tetőjavítás.

 • Tetőcsere

  9400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos kiszállítàs. Egy hiányosság : nem lehet kártyával fizetni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőcsere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a tetőcsere átlagos díja 2900 - 5400 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Szolnokon a tetőcsere szolgáltatáshoz már 35 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szolnokon?

Most 27 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: tetőcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha profi tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A tetőcsere és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas