Teljes körű tusoló burkolás Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tusolóburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Fedezd fel Szolnok tusoló burkolási szolgáltatásait! 39 tapasztalt szakember közül választhatsz. Minőségi munka garanciával. Kérj ajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 tusolóburkoló most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Balazs

Balazs

Érdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tusoló burkolás Szolnokon?

2600 - 5000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tusolóburkolóok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tusolóburkolót!

A prémium polikarbonátnak köszönhetően megnöveli a medence használhatóságának idejét.

 • Tusoló burkolás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Tökéletes kiszolgálás...szuper árak....

Tudni szeretné, mennyibe kerül egy tartós, minőségi vasbeton kerti medence megépítése? Adja meg igényeit, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat online még ma!

 • Tusoló burkolás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Elmegy.

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem.

 • Tusoló burkolás

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

A kínálat nagyon jó volt, kedves a kiszolgáló személyzet, viszont a burkolatok mintáinak elrendezése megnehezíti a vásárlást.

Ha burkolásról van szó válassz minket: ingyenes állapot felmérés, garanciális munkavégzés. Hideg- és melegburkolás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Tiszta munka. Négyszeres garancia. Rejtettköltségek nélül. Mindig időben. Burkolásspecialista.

 • Tusoló burkolás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon barátságos a cégvezetés.

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Útépítés. Mart aszfaltozás. Aszfaltozás. Térkövezés. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • Tusoló burkolás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt, kedves kiszolgálás, kedvező árak

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tusolóburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló tusoló burkolás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tusoló burkolás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a tusoló burkolás átlagos díja 2600 - 4800 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Szolnokon?

Jelenleg 32 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TUSOLÓ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: tusoló burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas