Minőségi vízvezeték lefektetése a talajba Szolnokon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték lefektetése a talajba: Válogass a legjobb csatornázók között a Qjob-on! Korrekt árak és díjmentes árajánlatok várják! Válassz 46 szakember közül, akik garantálják a minőségi munkát! Az árak 2300-4400 Ft/nm között változhatnak, és az ár függ a feladat összetettségétől. Nem tudod, hogyan válassz a sok szakember közül? Oszd meg velünk a feladatot, és a Szolnokon környékén elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válassz minket és élvezd a díjmentes szolgáltatásunkat!

8 vízvezeték-szerelő most online

Fülöp

Fülöp

Ma is elvallalom.

Szabolcs

Szabolcs

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

2500 - 4700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Szolnokon!

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, csőrepedés Bp és környke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon széleskörű választék és profi eladók jellemzik. Nem kell szerintem mást mondani, ha valakinek gondja van, és máshol megakad, itt segítenek majd!

Lázár
2 éve

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával. Ingyenes kiszállással. Non-stop hívhat minket. Bontás és helyreállítás.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sok minden van, 👍

Emánuel
2 éve

Fűtésrendszerek vegyszeres védelme 38 éves gyakorlat. hibafeltárás állapot vizsgálat. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

1 órán belül a helyszínen. Az elhárítás gyorsan és eredményesen történt.Ajánlom.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj vízvezeték-szerelő szolgáltatást és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízvezeték lefektetése a talajba közben Szolnokon