Teljes körű zárjavítás Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakatos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 40 lakatos közül! Korrekt zárjavítás árak: 6600-12300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 lakatos most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Bela

Bela

Ma is elvállalom.

Jenő

Jenő

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a zárjavítás Szolnokon?

6600 - 12300 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb lakatosok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakatost!

Zárszerviz szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt zárral kapcsolatos problémáira 0-24. Teljes körű zárszerviz, gyors kiszállás, precíz munkavégzés, 1 év garancia. Zárszerviz Bp. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárjavítás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A kiszolgálás és a hozzá állás mindenképpen 5* . De a keresett termék miősége nem frankó (pha 2000), ez volt a csere oka.

Ne engedje ki a meleg levegőt a házból az utcára! Az új nyílászáró csökkenti a fűtés árát.

 • Zárjavítás

  2300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ugyesek, szakszeruek

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap. Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Zárjavítás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

a fél éves zár belseje elgörbül nem lehetne valami más eröseb anyagból csinálni ami nem hajlik össze vissza

Judit Sullay
egy éve

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal. Becsapódott ajtó, Zárszakértő, Zármester, Zárcsere, mi mindent kinyitunk...

 • Zárjavítás

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Szépen és jól dolgoznak, alaposak.csak ajánlani tudom Őket

Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz.

 • Zárjavítás

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, szakszerü munkavégzés. Hatékony, mosolygós ügyintézés. Jár az 5 csillag!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lakatos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárjavítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok