Teljes körű zárjavítás Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárjavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Szakembereink a legjobb zárjavítást kínálják Szolnokon. Hívjon minket most, hogy biztonságban érezhesse magát otthonában! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 zárjavító most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Bela

Bela

Ma is elvállalom.

Jenő

Jenő

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a zárjavítás Szolnokon?

9500 - 17900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zárjavítók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárjavítót!

Zárszerviz szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt zárral kapcsolatos problémáira 0-24. Teljes körű zárszerviz, gyors kiszállás, precíz munkavégzés, 1 év garancia. Zárszerviz Bp. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárjavítás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A kiszolgálás és a hozzá állás mindenképpen 5* . De a keresett termék miősége nem frankó (pha 2000), ez volt a csere oka.

Ne engedje ki a meleg levegőt a házból az utcára! Az új nyílászáró csökkenti a fűtés árát.

 • Zárjavítás

  2300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ugyesek, szakszeruek

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap. Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Zárjavítás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

a fél éves zár belseje elgörbül nem lehetne valami más eröseb anyagból csinálni ami nem hajlik össze vissza

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal. Becsapódott ajtó, Zárszakértő, Zármester, Zárcsere, mi mindent kinyitunk...

 • Zárjavítás

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Szépen és jól dolgoznak, alaposak.csak ajánlani tudom Őket

Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz.

 • Zárjavítás

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, szakszerü munkavégzés. Hatékony, mosolygós ügyintézés. Jár az 5 csillag!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárjavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárjavítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárjavítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a zárjavítás átlagos ára 7400 - 14000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - hogyan válasszunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Szolnokon?

Jelenleg 27 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRJAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk lakatost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lakatost keresned amennyiben erre van szükséged: zárjavítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakatos?

A jó lakatos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: lakatos?

Ha egy megbízható lakatos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A zárjavítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas