Zuhanykabin bekötés Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Keresel zuhanykabin bekötés szakembert Szolnokon? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on 51 vízszerelő közül választhatsz, árak 12300-23100 Ft/db között! Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz a legjobb szakemberek közül! Ne vesztegesd az idődet a keresgéléssel, inkább oszd meg velünk a feladatot és mi segítünk! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, bérelj fel a legjobb szakembereket a zuhanykabin bekötésre Szolnokon a Qjob-on!

8 szakember most online

Tibor

Tibor

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

19900 - 37400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szolnokon!

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, csőrepedés Bp és környke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • Zuhanykabin bekötés

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon széleskörű választék és profi eladók jellemzik. Nem kell szerintem mást mondani, ha valakinek gondja van, és máshol megakad, itt segítenek majd!

Lázár
2 éve

Szerezzen Zuhanykabin Csaptelep Javítása. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Zuhanykabin bekötés

    6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Felszerelelt,jo kiszolgalas,csavarok,tipnik a-z-ig,munkaruhazat,munkavedelmi cipok es meg sok minden amit nem is lattam,szúnyoghalo.....stb...stb...árban is jók.

Attila
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal.

  • Zuhanykabin bekötés

    4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Sóskúti családi házunkban keletkezett egy nagyon makacs dugulás. Már volt kint egy másik csapat aki nem boldogult vele, kicsit elkeseredtem. Miután kihívtam a vállalkozás munkatársát, egy csatornakamerázás után kiderítette, hogy a csatorna cső felett lévő hatalmas ezüstfenyő gyökerei gyakorlatilag összetörte a csatornát. Vízvezeték szerelő munkatársaival még az nap kiásták és kicserélték az érintett csőszakaszt. Nagy kő esett le a szívemről a munka befejezése után.

Gábor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, zuhanykabin bekötés közben Szolnokon