Aeg mosogatógép szervíz: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 mosogatógép szerelő közül! Korrekt aeg mosogatógép szervíz árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 mosogatógép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az aeg mosogatógép szervíz Szolnokon?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosogatógép szerelőok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Közel 30 év tapasztalat. Hivatalos márkaszerviz.

 • Aeg mosogatógép szervíz

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló csapat! Precíz munka végzés. Máskor is jövök.

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Segítünk gyorsan megoldani problémádat. Foglalj időpontot. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Élettartam Garancia.

 • Aeg mosogatógép szervíz

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A legügyesebb leggyorsabb páros. Szinte mindent is javítanak

Üdvözlöm! Megjavítom mosógépét már az első kiszállásnál, munkánkra 6 hónap garanciát vállalunk. A meghibásodott készülékekbe csak eredeti gyári Gorenje alkatrészeket építünk be.

 • Aeg mosogatógép szervíz

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximális szakértelem, segítőkészség.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! AEG, Electrolux és Zanussi tűzhely. Egyes gáztűzhelyekre most 10% kedvezmény! Az Ország Boltja 2019. Élethű vásárlás. Könnyű rendelés mobilról. Típusok: Mosógépek, Hűtőgépek, Mosogatógépek, Sütők és főzőlapok, Szárítógépek, Tűzhelyek.

 • Aeg mosogatógép szervíz

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

5 X 5 csillag!!! Nagyon sok éve javíttatok és vásárolok itt. Mindig mindenben korrekt, szakszerű kiszolgálást kapok, az árak is megfelelőek. Barátságosak, kedvesek és ha csak tanácsot kérek, akkor is szívesen segítenek. Javításkor és megrendelésnél is pontosak, megbízhatóak, a lehető leghamarabb készülnek el a munkával. Azzal is ami szinte lehetetlen"! Köszönettel! Csak ajánlani tudom. 😊"

Üdvözlöm a profilomon. Bízza tapasztalt szakembereinkre elektromos sütője javítását, beszerelését. Díjtalan kiszállás, megfizethető munkadíj, gyors munkavégzés.

 • Aeg mosogatógép szervíz

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Most voltam ott másodszor. Első alkalommal is nagyon kedvesek voltak. Két hónappal ezelőtt amikor ott jártam és vásároltam, ott maradt pár orsó. Ott várt rám félre téve. Nagyon köszönöm! Hamarosan vissza térek és megveszem álmaim varrógépét!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő aeg mosogatógép szervíz közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Aeg mosogatógép szervíz: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon az aeg mosogatógép szervíz átlagos díja 6100 - 11400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Szolnokon a lökhárító fényezés szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosogatógép szerelőt Szolnokon?

Most 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosogatógép szerelő?

Egy járműfényező a következő feladattal bízható meg bátran: lökhárító fényezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy mosogatógép szerelő segítségét?

Egy jó járműfényező a lökhárító fényezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha mosogatógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas