Ariston bojler javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 bojler szerelő közül! Korrekt ariston bojler javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 bojler szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az ariston bojler javítás Szolnokon?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Richárd vagyok. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. .

 • Ariston bojler javítás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó árak. Segítőkész :)

Tisztelt Érdeklődő! Kérje ingyenes felmérésünket. Rapid cool klíma, a gyors és hatékony légkondicionáló-szerelő. Hűtő fűtő klímák.

 • Ariston bojler javítás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és szuper munka, segítőkész dolgozókkal.

A megoldások embere vagyok. Célunk az élhető környezet és a működőképes gazdaság összhangjának elterjedése. Tartalmainkkal szeretnénk hozzájárulni a tudatosabb és fenntarthatóbb élethez. Akkreditált laborból. Pénzt és időt takarít meg. Független labortesztek. Reklámmentes.

 • Ariston bojler javítás

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon magas színvonalú, udvarias, mindenre kiterjedő kiszolgálás. Az ár is megfelelő és korrekt volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat. Reális árak. Telefonos konzultáció.
 • Ariston bojler javítás

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Régóta jó a kapcsolat. Rendes korrekt vállalkozás jó emberekkel.

Matt 1989
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Márkafüggetlen Szerviz. Gyors Javítás Akár Ma. Az Ország Egész Területén.

 • Ariston bojler javítás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Iphone 5s home gomb cserét csináltak. A javítás után a kijelző közepe púpos lett (ha oldalról nézzük). Visszavittem, mire ugyanaz a srác azt mindta hogy a kijelzőt “újra kell ragasztani”, ami 10000 forintba kerül, de ő most megcsinálja garanciában. Az iphone 5s kijelzője nincs ragasztva. Szereléskor vagy túl erősen húzta meg a kijelzőt a közepén, amitől az elhajlott, vagy a szalagkábeleket/belső alkatrészeket csak urasan, nagyjából rakosgatta vissza a helyére, majd úgy tett mintha valamiféle szivességet tenne nekem azzal hogy megcsinálja. Púpos maradt, harmadjára már nem vittem vissza. Nem kétlem hogy sok mindent meg tudnak szerelni de a munka igényességével kapcsolatban azért vannak erős kételyeim.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő ariston bojler javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ariston bojler javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon az ariston bojler javítás átlagos ára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Szolnokon a ford mondeo kormánymű felújítás szolgáltatáshoz már 18 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bojler szerelőt Szolnokon?

Most 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FORD MONDEO KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bojler szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: ford mondeo kormánymű felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bojler szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a ford mondeo kormánymű felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: ariston bojler javítás?

A ford mondeo kormánymű felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas