Beázott iphone javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 telefon szerelő közül! Korrekt beázott iphone javítás árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a beázott iphone javítás Szolnokon?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

András vagyok. Fő profilunk:, telefon kamera lencse javítás, telefon kamera lencse javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, telefon kijelző csere

Főbb szolgáltatásaink:, telefon akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, telefon képernyő javítás, samsung telefon üvegcsere, betört telefon kijelző javítás

  • Beázott iphone javítás

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nem először veszem igénybe a szolgáltatást! Mint mindig minden minőségi, gyors és olcsó! Ajánlom őt!

Szolnok dolgozom, megyében is! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, iphone 11 akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, telefon akkumulátor csere

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon alaplap javítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6s akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés

  • Beázott iphone javítás

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen a technikusnak a kiváló munkát és a gyorsaságot!

Tisztelt Érdeklődő! Sony Xperia szerviz. Azért vetted a készüléked, hogy a tökéletes pillanatokat megörökíthesd és megélhesd. Mi pedig nem engedjük, hogy néhány hibajel meggátoljon téged ebben. A Sony Xperia okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. De ne félj! Akkor sincs minden veszve, ha a feni hibajeleket tapasztalod.Szervizeinkben ugyanis akár 1 nap alatt meg tudjuk javítani Sony Xperia készüléked, és ezzel visszavezetünk a pezsgő, élményekkel teli mindennapokba. Visszaadjuk neked az irányítást az életed felett.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, iphone se akkumulátor csere, kijelző csere, telefon kamera lencse javítás, telefon hangszóró javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Beázott iphone javítás

    5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Újra felszerelt telefon!!!!! Második napja nem tudok örülni! Mintha újat vettem volna. Magam sem értem a firmware-t. Elmondta, hogy mi nem illik hozzám. A firmware-t saját belátásom szerint telepítettem. Profi és jó ember! Köszönöm! Minden tökéletes, nagyon rövid várakozási idő, a legjobb ár és nagyon segítőkész, azt tanácsolom, hogy bárki, aki kétséges, nem fogja megbánni.)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő beázott iphone javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beázott iphone javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a beázott iphone javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BEÁZOTT IPHONE JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő munkával kereshető meg: beázott iphone javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi telefon szerelő a beázott iphone javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: beázott iphone javítás?

A beázott iphone javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy telefon szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas