Fatüzelésű bojler bekötés szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 11 bojler szerelő közül! Korrekt fatüzelésű bojler bekötés árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 bojler szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fatüzelésű bojler bekötés Szolnokon?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Közel 30 év tapasztalat. Hivatalos márkaszerviz.

 • Fatüzelésű bojler bekötés

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló csapat! Precíz munka végzés. Máskor is jövök.

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Segítünk gyorsan megoldani problémádat. Foglalj időpontot. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Élettartam Garancia.

 • Fatüzelésű bojler bekötés

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A legügyesebb leggyorsabb páros. Szinte mindent is javítanak

Üdvözlöm! Megjavítom mosógépét már az első kiszállásnál, munkánkra 6 hónap garanciát vállalunk. A meghibásodott készülékekbe csak eredeti gyári Gorenje alkatrészeket építünk be.

 • Fatüzelésű bojler bekötés

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximális szakértelem, segítőkészség.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! AEG, Electrolux és Zanussi tűzhely. Egyes gáztűzhelyekre most 10% kedvezmény! Az Ország Boltja 2019. Élethű vásárlás. Könnyű rendelés mobilról. Típusok: Mosógépek, Hűtőgépek, Mosogatógépek, Sütők és főzőlapok, Szárítógépek, Tűzhelyek.

 • Fatüzelésű bojler bekötés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

5 X 5 csillag!!! Nagyon sok éve javíttatok és vásárolok itt. Mindig mindenben korrekt, szakszerű kiszolgálást kapok, az árak is megfelelőek. Barátságosak, kedvesek és ha csak tanácsot kérek, akkor is szívesen segítenek. Javításkor és megrendelésnél is pontosak, megbízhatóak, a lehető leghamarabb készülnek el a munkával. Azzal is ami szinte lehetetlen"! Köszönettel! Csak ajánlani tudom. 😊"

Üdvözlöm a profilomon. Bízza tapasztalt szakembereinkre elektromos sütője javítását, beszerelését. Díjtalan kiszállás, megfizethető munkadíj, gyors munkavégzés.

 • Fatüzelésű bojler bekötés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Most voltam ott másodszor. Első alkalommal is nagyon kedvesek voltak. Két hónappal ezelőtt amikor ott jártam és vásároltam, ott maradt pár orsó. Ott várt rám félre téve. Nagyon köszönöm! Hamarosan vissza térek és megveszem álmaim varrógépét!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő fatüzelésű bojler bekötés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fatüzelésű bojler bekötés: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a fatüzelésű bojler bekötés átlagos ára 7400 - 14000 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bojler szerelőt Szolnokon?

Most 10 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉKTÁRCSA SZABÁLYOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk bojler szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: féktárcsa szabályozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bojler szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: fatüzelésű bojler bekötés?

A féktárcsa szabályozás és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas