Gorenje mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 mosógép szerelő közül! Korrekt gorenje mosógép szervíz árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 mosógép szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gorenje mosógép szervíz Szolnokon?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Richárd vagyok. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. .

 • Gorenje mosógép szervíz

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó árak. Segítőkész :)

Tisztelt Érdeklődő! Kérje ingyenes felmérésünket. Rapid cool klíma, a gyors és hatékony légkondicionáló-szerelő. Hűtő fűtő klímák.

 • Gorenje mosógép szervíz

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és szuper munka, segítőkész dolgozókkal.

A megoldások embere vagyok. Célunk az élhető környezet és a működőképes gazdaság összhangjának elterjedése. Tartalmainkkal szeretnénk hozzájárulni a tudatosabb és fenntarthatóbb élethez. Akkreditált laborból. Pénzt és időt takarít meg. Független labortesztek. Reklámmentes.

 • Gorenje mosógép szervíz

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon magas színvonalú, udvarias, mindenre kiterjedő kiszolgálás. Az ár is megfelelő és korrekt volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat. Reális árak. Telefonos konzultáció.
 • Gorenje mosógép szervíz

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Régóta jó a kapcsolat. Rendes korrekt vállalkozás jó emberekkel.

Matt 1989
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Márkafüggetlen Szerviz. Gyors Javítás Akár Ma. Az Ország Egész Területén.

 • Gorenje mosógép szervíz

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Iphone 5s home gomb cserét csináltak. A javítás után a kijelző közepe púpos lett (ha oldalról nézzük). Visszavittem, mire ugyanaz a srác azt mindta hogy a kijelzőt “újra kell ragasztani”, ami 10000 forintba kerül, de ő most megcsinálja garanciában. Az iphone 5s kijelzője nincs ragasztva. Szereléskor vagy túl erősen húzta meg a kijelzőt a közepén, amitől az elhajlott, vagy a szalagkábeleket/belső alkatrészeket csak urasan, nagyjából rakosgatta vissza a helyére, majd úgy tett mintha valamiféle szivességet tenne nekem azzal hogy megcsinálja. Púpos maradt, harmadjára már nem vittem vissza. Nem kétlem hogy sok mindent meg tudnak szerelni de a munka igényességével kapcsolatban azért vannak erős kételyeim.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő gorenje mosógép szervíz közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gorenje mosógép szervíz: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a gorenje mosógép szervíz átlagára 4700 - 8900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Szolnokon a lengéscsillapító felújítás szolgáltatáshoz már 14 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LENGÉSCSILLAPÍTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: lengéscsillapító felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi mosógép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: gorenje mosógép szervíz?

A lengéscsillapító felújítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas